Beskrivning

Verkstadshandbok och reservdelskatalog Volvo PV 544 och Duett på en 4GB USB 2.0 sticka.

Du köper en USB sticka med verkstadshandböcker och reservdelskataloger som ligger uppdelade och sorterade på grupper. Det kan vara fler kataloger på en grupp men alla grupper är uppmärkta med månad och år i filnamnet. Se bilder för att bilda dig en uppfattning av upplägget. Det ligger lite annan teknisk information för bilen men det medföljer som en bonus. Det du slipper är att sitta och scrolla och leta i en fil på nästan 500 sidor samt att allt är samlat på ett ställe. En del av innehållet är sökbart, men inte allt. En del kataloger är skannade som dubbla uppslag och en del som ensidiga.

Du köper det du ser på bilderna, se på bilderna för bedömning av skicket. Förstora gärna bilderna. Har du frågor är du välkommen att kontakta mig.
Är du osäker så avstår du från att buda.

Sänds direkt efter att betalningen har mottagits och pengarna kommit in på mitt konto.
Vill du komma och hämta den själv så går det givetvis bra. Skickar försändelsen med spårbarhet. Om du önskar så kan jag sända USB minnet i ett vadderat kuvert frankerat med frimärke, alltså ej spårbart. Kostnaden blir då 20:-. Säg till innan du betalar så ändrar jag frakten. Jag kan då inte ansvara för vad som händer under postgången. Jag emballerar väl.

Objektsnr 627891030

Visningar 109

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 20:22

Volvo PV 544 och Duett verkstadshandbok och reservdelskatalog på USB

Såld för

149 kr
Annonsen är avslutad

Acn-57

ALINGSÅS, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

534 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?