Beskrivning

Snapsglas ur serien Rhapsody för Orrefors. Design Sven Palmqvist. Höjd 10,3 cm, vidd kupa 4 cm.

Rhapsody designades av Sven Palmqvist för Orrefors 1959 och var i produktion från 1960 till 1995. Glaset producerades i en klar och en rökfärgad variant. Det är ett enkelt och samtidigt extremt elegant glas där det rökfärgarde glaset, som är det glas som vi för, adderar en retrokänsla till bordet. Rhapsody har utsetts till 1900-talets bästa svenska servisglas av Måltidsakademin i Grythyttan.

Alla varor vi säljer är av äldre datum. Vi vinnlägger oss om att hitta föremål som är av bästa kvalitet men naturligtvis kan det förekomma spår av användning. Vi säljer dock inga föremål som är skadade på något sätt om det inte anges.

Vi mejlar betalningsinformation beroende på vilket betalningsalternativ du väljer som kund. Normalt skickar vi varor inom 3 arbetsdagar. I fraktpriset ingår vissa kostnader för förpackningsmaterial. Vid köp av flera föremål kan fraktpriset komma att ändras.

För varor köpta via nätet gäller distansköplagen, dvs köparen har 2 veckor på sig att ångra köpet. Köparen får då själv stå för frakten.

International buyers are welcome. We sent all over the world. Please wait for shipping quote before you pay. Paypal fon international customers only.

Objektsnr 249425798

Visningar 3 464

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Snapsglas Rhapsody Sven Palmqvist Orrfors

Pris

200 kr

Fröjel_Retro

Klintehamn, Sverige

4.8

Fröjel_Retro

Företag

Toppsäljare

544 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?