Beskrivning

M|
Säljer saker vi gillar men inte har plats för.

Det första man lägger märke till när man ser 2014 års bortaställ är det gula korset över framsidan. Som en snygg detalj har Adidas skuggat korset med en kungsblå nyans. För första gången syns Sveriges flagga över hela bröstet på en landslagströja.

Tröjans krage är tillverkad med en klassisk ribbad kant där färgen skiftar från marinblått till den kungsblå flaggfärgen. Insidan av kragen har ett gult band som ska förena blått med gult och hylla Sverige.

På ärmarna finner vi självklart de tre klassiska ränderna från Adidas. Ränderna är dock inte färgade i gult som på tidigare utgåvor utan har istället blivit vita för att ge tröjan ett livligare utseende.

Sveriges fotbollsförbund, SvFF, grundades 1904 och förbundet är en av de sju ursprungliga medlemmarna av FIFA. Förbundet är således ett av världens äldsta och du finner förbundsemblemet på spelarnas vänstra bröst, över hjärtat.

2013 tog Adidas över sponsringen av Sveriges landslag från Umbro. Det är inte första gången de två parterna samarbetar. Sverige och Adidas hade nämligen ett långt samarbete från 1966 och ända fram till VM-slutspelet i Japan och Korea 2002. Som man brukar säga; gammal kärlek rostar aldrig.

Som övriga tröjor från Adidas så är även denna tillverkad med ClimaCool-materialet som är utvecklat för att leda svett och fukt från kroppen och hjälpa spelaren att hålla en jämn temperatur.

Enligt tillverkaren Adidas är tröjan, som väger under hundra gram, den lättaste någonsin.

Objektsnr 630621264

Visningar 67

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 00:31

Adidas Officiell Sveriges Landslagströja SVFF 2014 - 2015. Stl M

Pris

549 kr

Toldo88

Hässelby, Sverige

4.9

Toldo88

Verifierad

Toppsäljare

246 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?