Beskrivning

Älgen, en praktfull fotobok, av Tommy Hammarström

ÄLGEN. Älgen är vårt mest mytomspunna djur. Det är en reslig varelse, störst i skogen och märklig att skåda med sin urtida framtoning. Inget annat vilt djur i den svenska faunan har dyrkats som älgen; inget annat vilt djur har haft större betydelse för människan. I denna storslagna bok beskriver författaren Tommy Hammarström inte bara älgens liv och biologi utan också dess historia och dess relation till människan. Här finns myterna, konsten, jakten – och de tama älgarna.

Boken är rikt illustrerad med fotografier, historiska skisser och målningar. Boken utgavs även i en engelsk utgåva, The Moose. Älgen har av WWF, Världsnaturfonden, utsetts till Årets Pandabok 2005.

Den inbundna boken (kartonnage) med förlagets dekorerade skyddsomslag är helt ny och i mycket nära nyskick. Boken är mycket rikligt illustrerad med magnifika fotografier samt en del teckningar, huvudsakligen i färg.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 288/225 mm
Ryggbredd ca 20 mm
Vikt ca 1230 gram
Sidantal 207
Författare Tommy Hammarström
Foto Staffan Widstrand, Roger Turesson
Förlag Bokförlaget Max Ström
Språk svenska
Utgivningsår 2004
ISBN 91-89204-75-1

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630484098

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 16:10

Älgen - Ett praktverk helt ägnat den svenska älgen. Fotobok

Utropspris

|0 Bud

110 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 787 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?