Beskrivning

Nya aldrig använda cykelväskor till pakethållaren VAUDE Aqua Back Pro 2 x 24L (totalt 48L). Färgen är röd/svart. Nypris ca 2200 kr.

Mer info:
https://www.vaude.com/at/en/16084-aqua-back-pro-bike-bags.html#?colour=958&size=13424

Cykelväskor för klimatvänliga cyklister – Aqua Back Pro är gjord av robust, PVC-fritt, helt återvunnet material på tyska VAUDE-anläggningen i Tettnang och är en hållbar följeslagare för alla dina cykeläventyr. Frammaterialet är tillverkat av 100 % återvunnen polyester; sidopanelerna är gjorda av 100 % återvunnen polyamid. Väskan är tryckt med reflekterande element, hf-svetsad så den är absolut vattentät och kan snabbt öppnas och stängas igen med sin lockstängning.

En extra innerficka ger mer klarhet och 24 liters volym per påse för tillräckligt med lagringsutrymme. Den miljövänliga bakpanelen är helt tillverkad av återvunnet material med en process som skapar nya, långvariga råmaterial i ett innovativt återvinningsförfarande.

Den extremt stabila bakpanelen har utrustats med en lätt att- använd QMR 2.0-system som gör att du enkelt kan ta väskan från din cykel. Fästet är justerbart med en användarvänlig urtavla så att den passar på alla kuggställningar upp till 16 mm rördiameter. QMR 2.0-fästesystemet kan låsas säkert (Abus-lås 145/10, ingår ej) på din cykel.

QMR (Quick Mount Release) 2.0 - användarvänligt fästsystem
QMR (Quick Mount Release) 2.0 är ett högkvalitativt och tekniskt sofistikerat fästsystem med krokar för dina VAUDE-väskor. Denna andra generation är ännu enklare att använda och kan säkras med ett hänglås (t.ex. Abus 145/20) direkt på kroken. QMR-systemet är perfekt för kuggställningar med en rördiameter på 8 till 16 millimeter. Tre reducerar (8/10/13 mm) ingår i väskan. Maximal belastning per påse är 12,5 kg.

Hard Back 2.0 – slag- och nötningsbeständig väska med hårt skal
Hård väska Hard Back 2.0 är tillverkad av ett robust syntetiskt material . Detta gör din VAUDE väska extremt motståndskraftig mot stötar och nötning. De exponerade kanterna har en skyddande halkfri bas. Du kan fritt rotera den nedre styrkroken 360 grader så att din väska är mångsidig och kan anpassas till alla typer av kuggstång. Maximal belastning per påse är 12,5 kg.

Detaljer

Avtagbara axelremmar
Lätt justerbart och låsbart QMR

Användningsområde
Trekking, Cykelsemester, Vardagscykling, Pendling
Kön
Herr, Dam
Huvudinformation
Användningsområde:
Väska för pakethållare
Monteringssystem:
Kroksystem
Funktioner
Passar med:
Diverse
Säkerhetsfunktioner:
Reflexlogga
Material
Material:
Huvudmaterial: 100 % polyester (1000D Tarpaulin), PU-beläggning på båda sidor, fiskskinnsmärkning / 2. Material: 100 % polyamid (800 D Mega Tarpaulin)
Vattentät:
Ja
Ytbeläggning:
Polyuretan (PU)
Storlek
Mått (L x B x H):
48 x 21 x 31
Totalvolym:
48,00 l
Mått
Vikt:
1 830,00 g (2 x 960 g enligt förpackningen)
Egenskaper
Förslutningssystem:
Lock stängning med damm bälg
Fickor och fack
Innerficka:
stort huvudfack, 1 extra innerficka
Inkluderar
Ingår i leveransen:
1 par väskor

Objektsnr 629844195

Visningar 83

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 16:55

REA * NYA VAUDE Aqua Back Pro 2 x 24L * cykelväskor till pakethållaren

Pris

1 099 kr

Barabar

Åryd, Sverige

5.0

Barabar

Företag

93 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?