Beskrivning

Handlar du för första gången av mig eller kanske är helt ny på Tradera då vill jag att du tar dig tid att titta på några av de över 600 omdömen kunder har skrivit om mig. Kunders omdömen är din trygghet att du köper aven seriös och pålitlig säljare.

När jag köpte min cykel för flera år sedan uppstod det ett problem när batterierna tagit slut och jag skulle byta batterier. Första gången bröt jag sönder lyktan bak av misstag å tänkte att det måste väl finnas något bättre alternativ. Jag hittade uppladdningsbara cykelljus hos de som säljer cyklar men tyckte att betala flera hundra kronor enbart för ett uppladdningsbart bakljus var på tok för dyrt. Jag sökte olika leverantörer och hittade till slut dessa cykellyse med inbyggt batteri och väldigt lätt att montera på cykeln samt plocka av. För att undvika att någon tar dessa tar jag alltid med mig dessa in eftersom man plockar ju av de på 2-3 sekunder.

Utropspriset är 100:- å det är som hittat. Allt under 200:- för dessa är ett fynd.

Jag samfraktar så vill du köpa mer från mig efter vunnet bud så skickar du bara iväg ett meddelande här inne så väntar jag med att skicka iväg till Düberg mig att skicka.

Objektsnr 631836034

Visningar 7

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 12:51

LED-ljus till cykel som laddas via USB (laddkabel följer med)

Utropspris

|0 Bud

100 kr

Slutar om

PrinsKrona

Falköping , Sverige

5.0

PrinsKrona

Verifierad

Toppsäljare

508 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?