Beskrivning

Shenmilo MX04 - en kraftfull och mångsidig elcykel som uppfyller alla behov

  • Leveranstid: 5-7 arbetsdagar
  • Gratis frakt
  • 6 månaders garanti på batteri, motor, fabriksfel och 1 års garanti på ram
Viktiga komponentparametrar:

  • l Stadscykel fatbike 26 x 3,0
  • l BAFANG motor 500W (toppeffekt 1000W)
  • SAMSUNG batteri 48V 15Ah
  • Skivbromsar
  • Axel främre stötdämpare
  • säkerhetsbelysningssystem
  • bekväma säten
  • Shimano 7 speed
  • Toppfart 42 km/h
  • Autonom 40 kilometer, stödd 50-60 kilometer
  • Motorvridmoment 80N.M
  • Lämplig för höjder 165-195 cm | Bakre fäste
Huvud Funktion:

48V1000W BAFANG motor

MX04 använder en 48V BAFANG-motor med en toppeffekt på upp till 1000 watt! Motorn är hjärtat i en elcykel och den mest kritiska komponenten i en elcykel. Dess prestanda påverkar kraft, hastighet, uthållighet och förmåga att vada genom vatten. Motorn har en lutning på 35° och en vattentät klassificering av IPX5. Topphastigheten når 25 km/h (15,5 mph). Shengmilo samarbetar med BAFANG, en världskänd tillverkare av elcykelmotorer, för att förse Shengmilo-användare med högkvalitativa elcyklar och bra service efter försäljning. BAFANG-motorer stödjer efterförsäljningsservice från dörr till dörr i Europa, Nordamerika, Japan och andra länder, så du behöver inte oroa dig för efterförsäljningsproblem med motorn.

48V15AH Samsung batteri

Shengmilo MX04 kombinerar ny batteriteknologi med 18650 högpresterande battericeller.Detta 720Wh-batteri förbättrar effektivt räckvidden, stabiliteten och säkerheten för Shengmilo-cyklar. Den kan hålla 30 till 40 kilometer på en laddning i gasläge, och mer än 50 till 60 kilometer i pedalassistansläge. Laddningscykler mer än 1 000 gånger, batterikapaciteten kommer inte att vara mindre än 90 % efter 8 månader, och batterikapaciteten kommer inte att vara mindre än 80 % efter 18 månader

20" x 3,0" feta däck

26-tums Mountain Fat-däck ger bättre grepp och grepp i den tuffaste terrängen. Det största nöjet är att åka på stranden, snön eller bergsvägarna, vilket kommer att lämna ett underbart intryck.

Vev

Vevsatsen av aluminiumlegering använder CNC-gjutningsprocess i ett stycke för att ge utmärkt kraftöverföringseffektivitet. Stark, lätt, hållbar, hög axiell hållfasthet och kompatibilitet.

Shimano 7 växlar

Shimano 7-växlade transmissionssystem, utmärkt transmissionsprestanda, säkerställer säker och stabil körning. Du kan växla till en större växel när du går uppför, och du kan växla till en mindre växel när du kör i höga hastigheter. I kombination med pedalassistans kan du justera rätt hastighet för att slutföra din resa.

Strålkastare

MX04 är utrustad med motorcykelstrålkastare med hög ljusstyrka. Förbättrar din cykels synlighet och estetik, vilket säkerställer att du är säker när du cyklar på natten. Hornet är integrerat inuti strålkastaren, vilket gör cykeln mer koncis och snygg.

Smart LCD-display

MX04 använder KING-METERs NOKEE-U-serie vattentäta instrument. Visar total körsträcka, batterikraft, hastighet och 1~5 hastighetsnivåer. Displayen är utrustad med tre knappar, installerade bredvid det vänstra handtaget, för att styra elläge och power-assist-läge, samt styra lamporna på och av.

Sadel

Denna sadel är designad för att avlasta trycket med sin bekväma och ergonomiska design. Låt dig njuta av en hälsosam och glad långfärd!

Baksätesram

Den bakre hyllan är gjord av förtjockad metall och är speciellt skräddarsydd för att matcha ramen MX04. Den kan enkelt bära människor eller varor och transportera mat.

Dubbla axelfjädring fram

Shengmilo MX04 är konstruerad av högkvalitativ aluminiumlegering för överlägsen styrka och hållbarhet. Med sin lätta design kommer du att njuta av bättre hantering och kontroll utan att offra prestanda eller tillförlitlighet.

Grepp

Ergonomiskt cykelstyre är designat för maximal handkomfort och säkert grepp, perfekt för långa turer. De minimerar handtrötthet, förbättrar kontrollen och förbättrar den övergripande körupplevelsen, särskilt på längre resor.

Mått och kapacitet:

Cykel lämplig för höjd: 165-200 cm
Räckvidd: 67 cm
Axelavstånd: 116cm
Min sitshöjd: 80 cm
Max sitthöjd: 101 cm
Total längd: 186 cm
Styrets höjd: 109 cm
Total nyttolastkapacitet: 400 lbs (180 kg)

Paketet innehåller:

Elcykel x1
Laddare x1
Batteri x1
Nyckel x2
Multifunktionellt installationsverktyg X1
Elektronisk bruksanvisning x1
Framex2
Bakre förvaringsställ x1
Strålkastare X1

Regler och villkor: Denna garanti sträcker sig endast till den ursprungliga ägaren av Shengmilo och är begränsad till utbyte av defekta delar.

Shengmilo betalar för utbyte av delar och fraktkostnader.

Objektsnr 628612238

Visningar 91

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 5 apr 17:36

Elcykel 1000W 48V/15AH 26 tum fettdäck elcykel stads elcykel

Utropspris

|0 Bud

11 471 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?