Beskrivning

Supersnabb leverans från en seriös & pålitlig säljare med fina omdömen! :)

Ny cerise hoodie med volanger!

Ny/oanvänd cerise/mörkrosa hoodie med smockad midja och smockade handleder som skapar mjukt böljande volanger! Den är märkt strl 2XL. Jag uppskattar att den passar bäst på dig som är en normal eu/svensk storlek 48 - 50, se mått: Den mäter ca 70 cm i längd från axeln och rakt ner, och har ett byst/underarmsmått på ca 132 cm i omkrets. Midjans smock kan stretchas ut till ca 145 cm i omkrets. Tillverkad av 100% polyester med mjuk insida med fleecekänsla. Laskade sömmar i midja samt ärmslut. Ny/oanvänd utan tags. Fin budget-hoodie. Jag har tagit foto nr 5, 6 & 7. Vikt: ca 600 gram. Skickas snabbt från ett välstädat djur och rökfritt hem!

Snabb leverans i omsorgsfullt emballage. Använder mig endast av PostNord som ombud och följer deras mått & viktanvisningar enligt deras tabell. Skickas spårbart bokat via Tradera. Önskar snabb betalning via Traderas betalningstjänst, så att jag kan posta till Dig så snart som möjligt!

Vänligen buda ej om inte du tänker fullfölja affären och/eller har många negativa omdömen registrerade. Mina auktioner skall alltid vara snabba, smidiga, trevliga & trygga för såväl köpare som säljare! Tack!

Objektsnr 631754298

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 20:35

Ny hoodie med volanger cerise rosa knallrosa mörkrosa volang 48 50

Utropspris

|0 Bud

98 kr

Slutar om

överklass

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 598 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?