Beskrivning

Stor surfplatta på hela 13,3 tum med Oled pekskärm.
256 GB eMMC & 8 GB RAM
Inkl. Fodrar och penna.

Endast öppnad, oanvänd ( som ny) med Kvitto och garantin.

Med Lenovo IdeaPad Duet 5 Chromebook kan du vara uppkopplad och multitaska snabbt och säkert tack vare beräkningsplattformen Qualcomm Snapdragon 7c, detta med Chrome OS som anpassar sig efter dina behov. Använd den som en surfplatta för att titta på video och spela mobilspel eller konvertera till en bärbar dator för produktivitet. Logga in med ditt Google-konto första gången du använder den så får du direkt tillgång till alla dina Google Drive-dokument, filer och Chrome-inställningar.

13,3" Full HD OLED-pekskärm
Den 13,3-tums stora OLED-pekskärmen ger dig fantastiska bilder, med 100 % DCI-P3 för hyperrealistiska färger och äkta svärta. Samtidigt avger den 70 % mindre blått ljus för att drastiskt minska belastningen på ögonen jämfört med dagens LCD-paneler. Certifierad som Eye Care Display av SGS™, den schweiziska leverantören av inspektions- och testtjänster.

256 GB eMMC-hårddisk
Hårddisken i denna Chromebook är av snabb eMMC-typ och rymmer 128 GB av dina appar och filer. Är du i behov av utökad lagring så sparar du i molnet eller så kan du enkelt ansluta en extern hårddisk via någon av USB-portarna.

8 GB RAM-minne
Denna Chromebook är utrustad med LPDDR4x RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Du får tillgång till 8 GB integrerat DDR4 RAM, för att säkerställa en snabbare datorupplevelse.

2-i-1-portabilitet
Lenovo IdeaPad Duet 5 Chromebook har ett avtagbart folio-tangentbord i tyg, penna samt ett ultralätt och slimmat chassi, vilket gör den till en mångsidig och ultraportabel 2-i-1-enhet. Ta helt enkelt bort skärmen och njut av dina favoritfilmer i surfplatteläge, eller förvandla den till en laptop för produktivitet genom att sätta på det tunna tangentbordet i laptop-klass.

Full HD-kameror
Visa ditt leende och världen omkring dig i mer detalj med både en främre- och en bakrekamera. FHD-kameran på 8 MP fångar bilder och videor i Full HD, och den främre kameran på 5 MP ger skarp FHD-upplösning för streaming och videosamtal.

Kristallklart ljud
Fördjupa dig i en filmisk atmosfär vart du än går och upplev kristallklart ljud via fyra högtalare med smarta förstärkare. Spela in och tala i två mikrofoner som ger så bra resonans att dina vänner och din familj känner sig nära dig när de hör din röst.

Chrome OS
Snabba starttider, användarvänlighet, robust säkerhet och lång batteritid är några av fördelarna med Chrome OS. Med en starttid på på cirka 8 sekunder kommer du igång snabbare, det förenklade gränssnittet gör det även lätt att lära sig.

Objektsnr 630494467

Visningar 292

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 18:07

13,3" 2-i-1-surfplatta med OLED Lenovo IdeaPad Duet 5 Chromebook 256GB

Slutpris

|

3 990 kr

Auktionen är avslutad

Topejas vann auktionen

con6z9

Stockholm, Sverige

5.0

con6z9

Verifierad

Toppsäljare

726 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?