Beskrivning

Hej!

Nu var det dags att sälja min fina Galaxy Tab S7 FE med ett tillhörande tangentbord från Samsung. Säljer denna underbara kombo till förmån för laptop då jag behöver en Windows-enhet framöver.

Kombinationen har ersätt laptop för mig utan problem sedan inköpet i november 2022. Med en fantastiskt fin 12.4" skärm och tangentbord med musplatta så känns det som att sitta vid en vanlig dator. Speciellt med Samsung Dex. Den har ett smidigt ställ inbyggt i fodralet och tangentbordet kopplas enkelt med en magnet. Tangentbordet har nordiska tangenter. Med plats för sim-kort och åtkomst till 5G nätet är den perfekt för resor och pendlande.

Utöver det så kommer surfplattan med en S-pen, en riktigt bra stylus-penna. I fodralet så finns magnetisk förvaring för pennan, annars kan man ha den uppe på ramen när man inte använder den. Där sitter den också med hjälp av en magnet.

Har alltid haft skärmskydd, fodralet och en bärväska till den här. Den är sparsamt använd och i otroligt gott skick. Finns inga spår av användning på varken display eller ram.

Läs mer om surfplattan:
https://www.netonnet.se/art/nosection/samsung-galaxy-tab-s7-fe-wifi-64gb/1020691.5149/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwuJ2xBhA3EiwAMVjkVCE-V-O1Yh5Fju_UGSzlwe-HFyZe-i3wqLk3Rkx-DfJN_7K_jocKThoCflQQAvD_BwE

Läs mer om tangentbordet:
https://www.samsung.com/se/mobile-accessories/galaxy-tab-s7-plus-book-cover-keyboard-dt970-ef-dt970bbegse/

Objektsnr 631132802

Visningar 400

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 20:10

SAMSUNG TAB S7 FE 5G 64GB + tangentbordsfodral

Slutpris

|

3 151 kr

Auktionen är avslutad

Bunn_85 vann auktionen

Danneers

Uppsala, Sverige

Danneers

Verifierad

23 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?