Beskrivning

Har du vad det krävs? I EA UFC kliver du in i Octagonen och gör upp i det mest verklighetstrogna fightingspelet hittills.

Med kraft från den nya spelmotorn EA SPORTS IGNITE levandegör EA SPORTS UFC på ett aldrig tidigare skådat sätt all action, känslor och intensitet från The Octagon. Nästa generations True Player Motion visar upp de varierade, kraftfulla och flödande attackerna från gräddan av MMA-fighters via Precision Movement, Dynamic Striking och Strategic Submission Battles. Dessutom levandegörs spelets MMA-fighters via Full Body Deformer och Real-Time Exertion. Simulationen av mänsklig intelligens har tagit gigantiska kliv framåt med det adaptiva MMAi-systemet och får uttryck via de mest realistiska spelkaraktärerna som någonsin skapats.

MMA:
En MMA-fighters sinne är lika viktigt som deras hjärta. Varje licensierad fighter i spelet kommer att ha dynamiska målsättningar och matchplaner som baseras på verklighetens formkurva och matchsituationer. Om du stoppar plan A kommer de att anpassa sig till plan B eller C. Om du har dåligt med scorecards kan du använda AI:n för att avsluta fighten med en knockout eller submission. En smartare motståndare är lika med en mer utmanande och oförutsägbar match.

Full Body Deformation:
Fram tills nu har fysisk kontakt mellan fighters varit begränsad till kroppar som knappast rörde vid varandra och på grund av detta såg de ut och betedde sig som actionfigurer gjorda av plast snarare än idrottsmän. Teamet som revolutionerade sporten genom att ta autentisk fysik till Fight Night förändrar återigen spelreglerna med ett nytt helkroppsdeformationssystem som flyttar och omplacerar fighterns kroppsmassa i realtid. För första gången kommer styrkan i varje submission och kraften i varje slag att lämna ett avtryck.

Real-Time Exertion:
En UFC-match är en av de mest fysiskt krävande sporterna på planeten och en MMA-fighter måste ge allt i varje ögonblick. Real-Time Exertion (realtidsutmattning) ger varje levandegör varje actionladdat ögonblick i din spelupplevelse. Via pumpande blodådror, blåmärken, muskelspänningar så väl som tecken på utmattning under varje rond kommer du att kunna uppleva den enorma kraftansträngning som krävs för att vara en av världens bästa MMA-fighters.

Precision Movement:
MMA är en sport bestående av centimeter där varje steg räknas och varje ögonblick är viktigt. Med kraft från EA SPORTS IGNITE kan Precision Movement- locomotionsystemet ?fästa? idrottsmännen i marken och eliminera orealistiska glidningar över kanvasen. Mer realistiska fysikdrivna rörelser ger mer realistisk action när överföringen av energin nedifrån och upp ger mer trovärdiga slag och takedowns.

Dynamic Striking:
En MMA-fighter använder miljön runt om honom till sin fördel och för första gången i ett UFC-spel kan du också göra det. Den dynamiska miljön låter dig göra otroliga moves genom att använda Octagon som exempelvis rundkickar, superman-slag och mycket, mycket mer. Kombinera dessa förmågor med branschens bästa slagteknologi och den där perfekta träffen kan avgöra en hel match.

Strategic Submission Battles:
För att vinna mästarbältet måste du dominera både vad det gäller fotarbete och nere på mattan. EA SPORTS UFC återuppfinner grundspelet för att skapa en strid om positioner och kontroll som fångar strategin i en submission-strid. Precis som i verklig sport kan karaktärerna i EA SPORTS UFC ta sig igenom flera nivåer för att jobba mot att skapa eller fly en matchavgörande submission.

Real Damage:
Varje fighter vet att ett perfekt slag kan förstöra din dag. EA SPORTS UFC introducerar ett ickelinjärt skadesystem som kan innebära att ett enda slag resulterar i stora skador. Systemet skapar en större variation av realistiska sår och blåmärken som aldrig tidigare varit möjligt i ett fighting-spel.

Vårt ordinarie pris: 499:-

Objektsnr 286070312

Visningar 6 282

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

UFC EA Sports (MMA) - Helt nytt till PS4!!!

Pris

248 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 314 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?