Beskrivning

OBS! Denna utgåvan är PS4 Enhanced så spelupplevelsen förhöjs ytterligare av de PS4 Pro-förbättringar som finjusterar spelets prestanda!

Trailer: https://youtu.be/jAhX_IpVP1A

"När det kommer till kritan så gillar jag verkligen Until Dawn. Det är ett spel helt i vår smak där vi gillar allt från berättande till design, upplägg och skrämselfaktorn." – 8 av 10

Åtta vänner. En natt. En mördare går lös, så vem ska lyckas överleva fram till gryningen?

Ett gäng på åtta kompisar åker ut till en stuga i skogen, men när de blir strandsatta på det avlägsna berget börjar illavarslande saker att hända och de börjar misstänka att de inte är ensamma ...

Du iklär dig rollen som var och en av de åtta skräckslagna gruppmedlemmarna och söker efter ledtrådar till den vansinniga mördarens identitet.

Du får fatta livsavgörande beslut via det sofistikerade "butterfly effect"-systemet, vilket betyder att allt du gör får drastiska effekter på berättelsen och karaktärernas öden. Det är dina handlingar som avgör vilka som kommer ned från berget i livet! Röstinsatserna från Hollywood-skådespelare som Hayden Panettiere får blodet att isas extra genom kraften hos PS4.

Vårt ordinarie pris: 599:-

Objektsnr 379554733

Visningar 4 066

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Until Dawn (PS4 PRO Enhanced) - Svensk Utgåva - Helt nytt till PS4 & PRO!!!

Pris

228 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 314 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?