Beskrivning

TITANFALL 2 PS4 SVENSK UTGÅVA - CUSA-04013

Pilot och titan förenas på ett helt nytt sätt i Respawn Entertainments hett efterlängtade Titanfall® 2. Med en ny singleplayer-kampanj där det unika bandet mellan människa och maskin utforskas, samt en djupare Multiplayer-upplevelse levererar Titanfall 2 snabb och högintensiv action fullmatad med spännande tvister.

Avancerat, action-packat gameplay – Vare sig du strider som en blixtsnabb pilot från The Frontier, eller i en sex meter hög titan, ger Titanfall 2 en enormt underhållande och spännande stridsupplevelse.

Fängslande Singleplayer-kampanj – Kliv in på The Frontier som en skytt från milisen med drömmar om att bli pilot. Strandsatt bakom fiendelinjerna och oddsen emot dig, måste du gå ihop med en veteran-titan och utföra ett uppdrag som du aldrig var menad att delta i.

Djupare Multiplayer-action – Med sex helt nya titaner, en mängd nya pilotförmågor, utökad customization, nya spellägen och mycket mer ger Titanfall 2 spelarna den djupare Multiplayer-upplevelsen de har efterfrågat.

Spela med gamla eller nya vänner – Networks är Titanfall 2's sociala nät som gör det snabbt och enkelt att spela med både gamla och nya vänner. Sociala och tävlingsinriktade spelare kan skapa och gå med i en mängd olika Networks som passar deras egna spelstilar och preferenser.

KOMPLETT I BOX

MAX 60KR I FRAKT VID KÖP AV FLERA PRODUKTER (SWEDEN ONLY)
Frakt med Schenker är spårbart försäkrat paket - Postnord är vanligt oförsäkrat brev

Skickar gärna fler bilder och information!
Alla spel är testade, rengjorda, spelen har nya batterier och skivor är vid behov slipade.
På begagnade produkter kan eventuella koder för nedladdning av extramaterial, online-spel och dylikt vara förbrukade.

INTERNATIONAL BUYERS ARE WELCOME.

Objektnr 600990346

Visningar 273

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

TITANFALL 2 PS4 SVENSK UTGÅVA

Pris

149 kr

arkadnu

Furuvik, Sverige

5.0

arkadnu

Företag

Toppsäljare

3 392 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?