Beskrivning

LEGO 2K Drive

Välkommen till Bricklandia, som är ett enormt LEGO®-köräventyr i en öppen värld. Kör var som helst, spela med vem som helst, bygg dina drömbilar och besegra en uppsättning galna racingrivaler för att vinna den eftertraktade himmelstrofén!

DEN ULTIMATA LEGO-KÖRUPPLEVELSEN

Sätt dig bakom ratten och förbered dig för massor med utforskning i en öppen värld och under spännande lopp! Ta dig an det spännande berättelseläget, hoppa in i ett enstaka lopp eller Cup Series-turneringar och släpp loss i unika minispel.

KÖR OCH VINN HIMMELSTROFÉN

Berättelseläget följer din resa från nybörjarförare till berömd mästare när du tävlar mot en rad karismatiska rivaler. Efter varje seger kan du arbeta dig uppåt i rankingen för att ta dig an den ökända Shadow Z.

UTFORSKA EN ÖPPEN VÄRLD

Den stora och pulserande världen i Bricklandia är upp till dig att utforska när du vill, full av färgglada karaktärer och galna uppdrag. Kör genom frodiga fält på Turbo Acres trottoar, testa terrängkörning i öknarna i Big Butte County, ta dig fram över Prospecto Valleys pittoreska vattenvägar och mycket mer.

SLÄPP LOSS DIN KREATIVITET

Att bygga fordon i garaget är lika enkelt som att sätta ihop legobitar. Bygg nya bilar och båtar från grunden, modifiera vilket fordon som helst i din samling, eller varva ner med guidade byggen, och ta sedan ut din skapelse på en åktur!

SPELA TILLSAMMANS BÅDE HEMMA OCH ONLINE

Kör runt i Bricklandia på lokal delad skärm eller häng med dina körkompisar online!

Objektsnr 625563838

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 apr 20:07

LEGO 2K Drive - Helt nytt till PS4 | Playstation 4!

Pris

547 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 313 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?