Beskrivning

Denna utgåva innehåller även PS5 Upgrade och kan uppgraderas till den digitala PS5-versionen av spelet på en PS5-konsol.

Upplev en ny nivå av spelupplevelse med förbättrad grafik och prestanda anpassad för Playstation 4 Pro!
Detta spel är PS4 PRO ENHANCED vilket har anpassat för Playstation 4 Pro och förbättrar spelupplevelsen ytterligare med bättre grafik och bättre prestanda.
Spelet kan såklart spelas som vanligt på en vanlig Playstation 4 konsol!

Trailer: https://youtu.be/TmoPKbtEviM?si=cNDZ4i4dhgvYkUai

Jaga sanningen

December 2021, Tokyo tingsrätt. Akihiro Ehara står anklagad för att ha tafsat på en kvinna i ett överfullt tåg. Ett vittne filmade när han försökte fly brottsplatsen och blev arresterad – och nu yrkar en allt mer upprörd allmänhet på maxstraff.

”För tre dagar sen hittades en död kropp i en övergiven byggnad i Yokohama. Har ni identifierat den än?” utropar han och förvirrade blickar möter varandra i rättssalen.

Försvarsadvokaten Saori Shirosaki är övertygad om att flera viktiga detaljer förbisetts, eftersom Ehara inte blev anklagad för mordet. Hon kontaktar detektiven Takayuki Yagami för att gå till botten med det hela.

Hur kan Ehara ha begått två brott samtidigt? Var sexövergreppen bara ett sätt att skydda sig? Har Ehara lurat hela rättsystemet? När fler offer uppdagas och Yagami gräver djupare tvingas han svara på frågan: Upprätthålla lagen eller skipa rättvisa?

Allt som krävs för att bli ett monster är ett enda snedsteg…

Slåss på ditt sätt
Yagamis distinkta kampsportsdisciplin gör att han varken behöver frukta fiender i grupp eller dueller mot mer kapabla skurkar. Slåss med tranan, tigern eller den nya ormställningen, en graciös stil som kan blockera och kontra en motståndares slag genom att använda deras egen energi.
Law and Disorder
Lost Judgment låter dig än en gång anta rollen som Takayuki Yagami, advokaten som blev stenhård detektiv. Tillsammans med partnern tillika ex-yakuzan Masahara Kaito undersöker den brottsbekämpande duon ett till synes perfekt brott vars huvudmisstänkte har ett vattentätt alibi.

Det som till en början ser ut att vara en enkel historia om hämnd får snart nya komplicerade lager – där flera olika osannolika grupper försöker utnyttja ett trasigt rättssystem. Men när offren läggs på hög och Yagami kommer sanningen på spåren måste han välja mellan att upprätthålla lagen eller skipa rättvisa.
Undersökningar
Yagamis arsenal av detektivtrick har växt. Förutom nya prylar kan han nu spåra misstänkta och infiltrera platser på smarta sätt. Sök överallt efter sanningen.

Objektsnr 625569196

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 apr 20:23

Lost Judgment - PS5 Upgrade | PRO Enhanced - Helt nytt till PS4 & PS4 PRO!

Pris

299 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 313 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?