Beskrivning

Detta spel till PS4 är fortfarande INPLASTAT!!!

Spelet är även PS4 Pro enhanced för ännu bättre grafik. Även stöd för HDR finns för oöverträffad kontrast och färger.

Spel har även en gratis uppdatering för PS5 som låser upp bilduppdateringen till 60fps. Något som många gamers gillar och speciellt har efterfrågat på just detta spel. Spelet kräver internetuppkoppling.

"Sju månader har passerat sedan ett dödligt virus bröt ut och lamslog befolkningen i New York och resten av världen. När viruset bröt ut aktiverades The Division, en enhet vilande agenter, som sista försvarslinje. Sedan dess har Division-agenterna kämpat dygnet runt för att rädda det som återstår.

För The Division är insatserna högre än någonsin. Washington, D.C., den mest beskyddade staden i världen, ligger i farozonen, vilket riskerar att få hela nationen att kollapsa. Om huvudstaden förloras kommer nationen att falla. I rollen som Division-agent, som har varit ute i fält i sju månader, är du och din grupp det sista hoppet att förhindra samhällets sönderfall efter den pandemiska kollapsen.

Tom Clancy’s The Division® 2 är utvecklat av Ubisoft Massive och samma team som skapade Tom Clancy’s The Division®. Uppföljaren utspelar sig i en öppen onlinevärld, där actionskjutarupplevelsen med RPG-inslag tar plats i ett svårt sargat Washington, D.C. Den nya miljön är full av vackra, ikoniska och realistiska omgivningar där spelare får uppleva seriens kännetecken: autentisk värld, djupa RPG-system och action i ett rasande tempo. Spela på egen hand eller samarbeta i en grupp med upp till fyra spelare i en rad olika aktiviteter, från huvudkampanjen till tävlingsinriktade PvP-matcher och Dark Zone – platsen där allt kan hända."

Skickas med postnord (i vadderat kuvert, jag lägger i postlådan, ej spårbart, ej försäkrat, 36 kr) eller spårbart med postnord (i vadderat kuvert, spårbart men ej försäkrat, 55 kr).
Kan samfrakta med Schenker (spårbart + försäkrat, upp till 1 kg, 65 kr) vid flera köp. Välj samfrakt om du önskar detta. Jag tar inget ansvar för postens/Schenkers hantering.

Objektsnr 628291305

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 09:21

The Division 2 (PS4, Gratis 60fps uppdatering för PS5) **INPLASTAD**

Pris

169 kr
Annonsen är avslutad

akikristian

Bollnäs, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 287 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?