Beskrivning

Two Point Campus Enrolment Edition inkluderar:
- Two Point Campus spelet
- Universitetsutskick
- Vikbar papperskarta
- DLC med föremål med universitetstema för spelen Two Point Campus och Two Point Hospital.

Välkommen till ditt universitet – här är det du som bestämmer allt!

Bjud på en lektion i universitetsbygge i Two Point Campus, uppföljaren till det populära Two Point Hospital.

Bygg ditt universitet, på ditt sätt! Vänd uppochned på den akademiska världen! Längtar du efter att plugga eller är du bara sugen på att bygga ett pedagogiskt mästerverk? Two Point Campus är proppfullt med nya kreativa verktyg som hjälper dig skapa dina drömmars universitet.

För första gången i serien kan du bygga utomhus och förvandla den oansenliga tomten till en härlig utbildningsoas och det bästa lärosätet i landet.

Lägg ut gångvägar med nya lättanvända verktyg. Plantera rabatter med vackra utomhusblommor. Placera bänkar och tennisplaner. Bygg en Cheeseball-arena, komplett med läktare. Bara fantasin (och dina pengar i spelet) sätter gränser.
Inget vanligt campus
Det skulle inte vara ett Two Point-spel utan en twist. Till skillnad från på vanliga lärosäten kan studenterna i Two Point County anmäla sig till flera vilda och underbara kurser.
Studenterna kan plugga allt från riddare (vi måste alla lära oss tornerspel någon gång i livet) till gastronomer specialiserade på smarriga rätter som stora pizzor och enorma pajer.

Läsåret… är här!
Ta chansen och tillbringa mycket mer tid med de små människorna på ditt universitet. Läsåret börjar med ett sommarlov som ger dig tillräckligt med tid att förbereda allt innan dina studenter flyttar in.

Bygg bibliotek, anställ personal, förbered ditt campus med de bästa kurserna och se hur dina studenters akademiska potential låses upp!

Forma framtidens studenter.
Det är dock inte bara hårt arbete. Nej, nej. Det är skoj också. Dina universitetsstudenter är inte bokmalar dygnet runt.

Du måste hålla koll på deras lycka och se till att de får tillräckligt med underhållning, själavård och allmän livsglädje för att göra dem till otroliga individer som kan göra ditt universitet stolt. Behandla dem förstklassigt!

Objektsnr 631357656

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 20:29

Two Point Campus Enrolment Edition - PS5 Upgrade - Nytt till PS4 | Playstation 4

Pris

247 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 317 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?