Beskrivning

Viktig produktinformation

Produktbilderna på denna konsol är fotograferade av oss på den faktiska produkten och vad som ingår till just detta exemplar. Alla produkter är av nordisk eller europeisk version, om inget annat anges. Alla våra begagnade konsoler har alltid minst 6 månaders garanti. För detaljerad information om produktens slitage vänligen kontakta oss.

Playstation 4 innehåller:
• PlayStation 4 konsol
• 1000GB Hårddisk
• Trådlös handkontroll Deltaco
• Strömsladd
• HDMI-kabel
• USB-C Kabel

PlayStation 4 det bästa stället för spel
PlayStation®4-systemet är det bästa stället för spel tack vare dynamiskt och anslutet spelande, kraftfull grafik, hög hastighet, intelligent anpassning, ordentligt integrerade sociala möjligheter samt nyskapande funktioner för att använda en andra skärm. PS4-systemet fokuserar på spelaren med sin kombination av oslagbart spelmaterial, uppslukande spelupplevelser, alla dina favoritappar inom digital underhållning och exklusiva PS4-spel.

Fokuserat på spelarna med utvecklarna i åtanke
PS4-systemet fokuserar på spelarna, för att se till att de absolut bästa spelen och de mest uppslukande upplevelserna finns tillgängliga på plattformen. Med PS4-systemet kan världens bästa spelutvecklare frigöra sin kreativitet och tänja på gränserna för vad som kan göras i spel, tack vare ett system som har anpassat särskilt efter deras behov. PS4-systemet är centrerat kring ett kraftfullt och specialtillverkat datorchip som innehåller åtta x86-64-kärnor och den absolut senaste 1,84 TFLOPS-grafikprocessorn med 8 GB ultrasnabbt och förenat GDDR5-systemminne. Det underlättar spelskapandet och gör det möjligt att skapa ännu mer innehållsrika upplevelser på plattformen. Slutresultatet blir nya spel med storslagen och otroligt detaljerad grafik, samt sanslöst uppslukande upplevelser.

Delade spelupplevelser spela tillsammans
Utmana och bli utmanad av gemenskapen gång på gång, och dela dina storslagna triumfer med en snabb knapptryckning. Tryck bara på "SHARE-knappen" på handkontrollen, gå igenom de senaste minuterna av ditt spelande, skriv en kommentar och återvänd till spelet medan videon överförs automatiskt. PS4-systemet förbättrar dessutom den sociala åskådarupplevelsen genom att låta dig direktsända ditt spelande i realtid.

Anpassat innehåll skräddarsytt för dig
PS4-systemet kan lära sig vad du tycker om. Den registrerar vad du gillar och ogillar så att du kan hitta förinläst material på din konsol, baserat på de spelgenrer eller spelskapare du tycker bäst om. Spelare kan även se spelrelaterat material som deras vänner delat med sig av, enkelt bli åskådare under deras spelsessioner eller få information om rekommenderat material som spel, tv-serier och filmer.

Håll kontakten med PlayStation med den medföljande systemappen
Chatta med dina vänner, titta på deras senaste spelvideor och ge dem tips med hjälp av den officiella medföljande systemappen till mobiltelefoner och surfplattor.

DUALSHOCK 4
Dualshock 4 kommer med nya innovationer för att leverera bättre spelupplevelser. Dualshock 4 innehåller en ny högkänslig six-axis sensor, liksom en touch pad på framsidan av kontrollen, som erbjuder spelare helt nya sätt att spela och interagera med spel.

Dualshock 4 har en ljus sensor på toppen med lysdioder som lyser i olika färger. Ljus sensorn tänds för att matcha färgen på karaktärer i ett spel för att göra det enklare och vänligare att identifiera spelare, även när du spelar sida vid sida. Ljuset sensorn ändrar också mönster under spelet för att ge användbar information till spelaren, till exempel när en karaktär är mycket låg på hälsa eller tagit stor skada.

Dessutom kommer dualshock 4 levereras med en inbyggd högtalare och stereo headset uttag, så PS4 användare kan njuta av hifi-ljud effekter från spel både från TV:n och även från kontrollen. Kombinerat med Mono Headset som ska levereras tillsammans med PS4 kommer spelare också att kunna chatta med vänner medans de spelar online, medans du hör ljudeffekter från kontrollen i handen.

Medans dualshock 4 integrera "Select" och "start"-knapparna från duaclshock 3 till en ny "Options"-knapp, är dualshock 4 nyligen utrustad med en "Share"-knapp för att ytterligare stärka PS4 sociala förmåga. "Share" låter spelaren enkelt sända sina spelstunder i realtid till vänner via internet streaming tjänster som Ustream. Användare kan också dela sina triumfer och prestationer genom att ladda upp videos på Facebook med "Share"-knappen. Till skillnad från strömmande innehåll via PC, behöver inte användare längre konvertera dataformat av deras inspelade gameplay, utan kan dela den med lätthet. Dessutom kan spelare ladda Dualshock 4 kontrollen, medan PS4 är i standby eller via en särskild laddstationen. För enkelhetens skull kan Dualshock 4 också laddas med smartphone laddare via USB.

Specifikationer:
Serie: CUH-1216B
BD-/DVD-enhet:
BD x6 CAV
DVD x8 CAV
AV-gångar:
HDMI
Digitala utdata (optiska)
Kommunikation:
Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)
IEEE 802.11 b/g/n
Bluetooth® 2.1 (EDR)
Lagringsutrymme:
1000 GB hårddiskenhet.
Ingång/utgång:
2 st supersnabba USBx-portar (USB 3.0)
1 st AUX-port
Minne:
GDDR5 8 GB
Huvudprocessor:
Specialtillverkad enchipsprocessor
Processor: x86-64 AMD "Jaguar" med låg energif&o

Objektnr 631627626

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Playstation 4 1TB (C Chassi)

Pris

1 500 kr
Annonsen är avslutad

SpelochSånt

Norrtälje, Sverige

5.0

SpelochSånt

Företag

Toppsäljare

15 331 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?