Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/y-JB-O8A-TA

"Battlefield V är ett riktigt bra spel, allt arbete Dice har gjort med att förnya grundmekanikerna har resulterat i en produkt som känns tightare än serien har gjort på många år" – 8 av 10 Gamereactor

Battlefield V Deluxe Edition innehåller:
  • 20x Weekly Items with Airlift
  • Special Assignments
  • 5 Sets of Paratrooper Gear
Gå med i den största konflikten i mänsklighetens historia med Battlefield™ V när serien går tillbaka till sina rötter i en helt ny skildring av andra världskriget. Upplev ett storskaligt flerspelarläge med ditt lag i det enorma Grand Operations och samarbetsläget Combined Arms, eller ta dig an enspelarläget War Stories. Medan du kämpar på episka, oväntade platser över hela världen kan du njuta av det rikaste och mest uppslukande Battlefield-spelet hittills. Nu finns även Firestorm – battle royale förnyat för Battlefield.

Firestorm – Battle royale, förnyat för Battlefield. Dominera på den största Battlefield-kartan någonsin med episka vapen och stridsfordon medan en dödlig cirkel av eld närmar sig. Plundra, kämpa och överlev för att bli den sista gruppen vid liv.

• Strider för 64 spelare i dynamiskt fullskaligt krig – Led din grupp till seger i fullskaliga flerspelarstrider med nya upplevelser som det enorma läget Grand Operations, eller ta dig an klassiska spellägen som Conquest.

• Spela nya Combined Arms – Samarbeta med upp till tre vänner och ta er an den gemensamma upplevelsen i Combined Arms. Du och din grupp kämpar mot AI-motståndare i olika utmaningar i en serie uppdrag på olika banor.

War Stories – Bevittna mänskligt drama som utspelar sig mot bakgrund av den globala konflikten i enspelarläget War Stories. Åk skidor utför norska berg medan du infiltrerar försörjningslinjer för kärnvapen, kämpa vid fronten med de franska kolonialtrupperna, eller ta dig bakom fiendens linjer i Nordafrika med ett vanartat gäng som skickats för att sprida kaos.

Tides of War – Med varje kapitel kommer ett nytt slagfält. Ta dig an nya slagfält över hela världen och se dina soldater och din utrustning utvecklas i Battlefield V som ständigt uppdateras. På den här resan utvecklas spelmekaniken kontinuerligt med nya kapitel i Tides of War och ger nya upplevelser som tar dig på en ständigt utökande resa genom andra världskriget.

Vårt ordinarie pris: 899:-

Objektnr 391110021

Visningar 3 800

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Battlefield V (5) Deluxe Edition - 4K - Nytt till Xbox One!

Pris

198 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 337 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?