Beskrivning

Helt ny i obruten förpackning. Färg: Graphite.

Denna eleganta Samsung Galaxy Watch6 40mm kommer med flera tränings- och hälsofunktioner som hjälper dig att hålla dig aktiv och vara hälsosam. Denna smartwatch har en AMOLED-pekskärm som har livliga och skarpa bilder med utmärkt ljusstyrka så att du kan se all information även när du springer utomhus. Du får ett förbättrat och långvarigt batteri som håller hela dagen.

Design
Denna stilrena, moderna och eleganta Watch6 har en snygg passform medan den kompletterar din outfit. Det lätta armbandet är bekvämt och har en tillfredsställande one-klick-stil, vilket gör det extremt enkelt att ta av klockan.

Pekskärm
Watch6 kommer med en stor och ljusstark 1.31" AMOLED-pekskärm med en upplösning på 432x432 pixlar som ger ett detaljerat och intuitivt användargränssnitt, livliga färger och djup svärta. Skärmen är täckt av ett Sapphire Crystal-glas för ett maximalt skydd mot repor medan ytan hålls bekväm och extra känslig mot beröring. Pekskärmen, i kombination med de två sidoknapparna, gör det extremt enkelt att använda klockan medan du går längs en gata eller under träning.

Objektsnr 629657944

Visningar 84

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 20 apr 20:36

Samsung Galaxy Watch6 helt ny

Såld för

2 200 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

eni96

Norrköping, Sverige

Verifierad

62 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?