Beskrivning

GEAR AID OP DROPS (MCNETT OP DROPS)

Rek butikspris: 130 kr

MCNETT ändar under 2019 varumärkesnamn till GEAR AID. (Därför kan motsvarande identiska produkt florera parallellt under båda varumärkenas olika emballage på marknaden ett tag framöver.) Det amerikanske varumärket är specialiserat på reparationsutrustning, tillbehör och produktvård för militär och den professionella sektorn, men har mer och mer börjat sprida sig och uppskatas av friluftsintresserad konsumenter. Alla produkter håller mycket hög kvalitetsnivå och tack vare stora volyminköp från USA kan vi hålla mycket bra prisnivå.

Imskyddsbehandling och rengöring för glasögon, sportglasögon, googles, teleskop, visir, kikare mm

(OBS! Produkten fungerar inte för att imskydda cyklop, men McNett/GA har en annan specialprodukt just för detta som heter SEA DROPS.)

Ett klart synfält är är viktigt för alla outdooraktiviteter. OP DROPS Anti-Fog Spray är en ursprungligen en en produkt framtagen för militär samt professionell sektor, men som blivit mycket populär inom outdoor, paintboll, fiske, alpinsport, vattensport, extremsport mm. E

Desto oftare linsen rengörs, desto bättre kommer finish vara och desto längre blir dess livslängd. De som håller på aktivt med smusiga aktiviterter som tex paintboll, mountainbike eller motocross vet väl hur viktigt det är att rengöra linsen ofta för att få ett klart synfält och för att undvika att linserna repas av all smuts och lera. På samma sätt vet alla ornitologer eller fotografer hur en smutsig lins stör användarupplevelsen i en kikare..

Op Drops är en alkoholfri och non- toxic rengöring som samtidigt imskyddar och rengör till en helt klar finish på samma gång. Med endast någon eller några droppar putsas ytan enkelt till perfektion med hjälp av den medgöljande putsduken i microfiber som även fungerar som förvaringspåse.

Spcifikation:

  • Imskyddsbehandling och rengölring i ett.

  • Passar för: gasögon, sportglasögon, googles, teleskop, visir, kikare, skyddsglasögon, natt vision googles, kemiska masker och gasmasker

  • Volym: 7.5 ml

  • Förvaringspåse / putsduk i microfiber ingår

  • Förlänger linsens livslängd

  • Säker för alla linser och alla lins-coatings

  • Made in USA

sökord: rengöring glasögon , rengöring visir , immskyddsbehandling googles , immskyddsbehandling visir . immskyddsbehandling glasögon

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 561657832

Visningar 333

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

GEAR AID OP DROPS 7.5 ml , immskydd goggles, rengöring googles

Pris

119 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 436 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?