Beskrivning

Har uppgraderat till en inspire . Stör mig på att deras laddare är olika på olika modeller. Vi har flera inspire 3 i familjen då kan man köra på samma laddare utan att att märka upp laddarna för olika fitbi. Det skiljer sig någon mm. och då passar den.

Komplett utan kartong dock.

Den har 7-9 dagars standbytid. beroende på användning, men som klocka får man ut den tiden. Tränar man ofta så blir det kanske 4-6 dagar.

Två armband ingår samt laddare.

Det enda som saknas är en lite silikonring som håller ena bandet fastspänt på andra bandet när man har på den. Jag använde en hårsnodd eller gummisnodd.

Har spår av användning.

Jag erbjuder 2 alternativ för frakt, ej spårbart och spårbart. Med andra ord, väljer ni ej spårbart, då får ni ta ansvar för om brevet kommer fram eller inte. Man får egentligen inte friskriva sig, men jag erbjuder ett spårbart alternativ, då kan köpare välja själv risken.

Skickar objektet till köparens adress som står i Tradera.
Betalning inom 3 dagar från att auktionen avslutas.
Jag skickar sakerna så fort jag kan, 3-5 dagar kan jag garantera, ibland kan jag skicka tidigare. Omständigheterna gör att man inte hinner skicka saker efter jobbet utan gör det på helgerna.
Föredrar swish för snabbare hantering, om det alternativet erbjuds enligt annonsen regler.

Objektsnr 628004452

Visningar 110

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 09:56

Fitbit inspire HR

Slutpris

|

160 kr

Auktionen är avslutad

jonna_linnea vann auktionen

honungsklubba

Stockholm, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

239 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?