Beskrivning

POP 3 är nästa generations 3D-skanner i POP-serien med ny och förbättrad hårdvara, design och användarvänlighet. De förbättrade funktionerna i POP 3 gör det ännu enklare att ta 3D-scanningar för 3D-utskrifter, 3D-animering, reverse engineering, sjukvård, produktdesign, digitalisering av historiska föremål, VR/AR och mycket mer.

Intelligent skanning
Njut av sömlös spårning och ramsömnad med POP 3:s 9-axliga IMU (Inertial Measurement Unit). Den mäter kontinuerligt skannerns rörelser och hjälper till att eliminera felaktiga bilder som orsakas av snabba rörelser eller skakningar.

Tidsbesparande noggrannhet
Uppnå en enbildsprecision på upp till 0,05 mm vid upp till 18 bilder per sekund för blixtsnabba skanningar och tillförlitlig noggrannhet i 3D-modeller!

Bättre färgprecision
Få bättre färg- och texturprecision genom RGB-kamerans större bländare som fångar upp mer ljus och dubbla vita LED-lampor som ger stödbelysning för att eliminera skuggor och göra färgerna levande.

Förbättrad spårning av markörer
Registrera skanningar med hjälp av markörpunkter snabbare och mer tillförlitligt med dubbla infraröda lysdioder monterade bredvid båda djupkamerorna som ger extra ljus för bättre spårning av markörpunkter.

Mer kontroll
Styr enkelt din POP 3 med de tre nya tryckkänsliga knapparna som pausar/startar skanningen och styr djupkamerornas exponering.

https://www.3dprima.com/se/3d-printers-more/others/3d-scanner/scanners/revopoint-pop-3-3d-scanner-premium-package_29512_11573

Objektnr 631943197

Visningar 113

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 21:28

HELT NY Revopoint POP 3 - 3D Scanner - Advanced Edition - Rek pris 9395kr!

Såld för

7 000 kr
Annonsen är avslutad

Fyndlabbet

Tungelsta, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

403 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?