Beskrivning

Handheld NAUTIZ X2 Handdator Streckkodsläsare Rugged Nypris 37.000kr - Fint skick, utan repor, sprickor och liknande. Levereras komplett med laddare. Återställd och redo att användas.

Nautiz X2 är den idealiska handdatorn för dagens mobila arbetskraft. Med företagsnivå-funktioner kan den hantera alla dina uppgifter - och dina tuffa miljöer. Dessutom erbjuder den bärbarhet, känsla och sofistikering av en Android-smartphone. Allt detta och det är det bästa värdet på marknaden. Av de handddatorer vi har använt från Zebra, Honeywell, Toughbook, Getac, Datalogic så är Handheld den som i vår mening har fungerat smidigast, enklast och bäst.

Integrerade funktioner för allt-i-ett-funktioner

Nautiz X2 är en sann allt-i-ett-enhet: en dator, en skanner, en kamera och en 4G/LTE-telefon. Först, grunderna: Utför dina dagliga uppgifter med kraften från en quad-core-processor och den användarvänliga Android 6.0 (Marshmallow) OS. Men lägg sedan till en högkvalitativ, snabb 1D/2D-skanner med tre dedikerade skanningsknappar. Den integrerade kameran erbjuder klarheten och mångsidigheten hos 8 megapixlar, med autofokus och blixt. Dessutom har Nautiz X2 den typ av telefonfunktionalitet du förväntar dig av en konsument-smartphone. Google GMS skiljer Nautiz X2 från andra företagshanddatorer, vilket gör att du kan ladda ner Play Store-appar och använda Google Maps. Nautiz X2 är en robust superstjärna med effektivitet i centrum.

Tänkvärt design, överlägsen ergonomi

Det verkliga knepet är att kombinera all denna funktionalitet - plus robust hållbarhet - i en

enhet som helt enkelt känns bra i handen. Ingen annan handdator låter dig utföra ditt arbete med kombinationen av liten storlek, lätt vikt och elegant design som Nautiz X2. Du måste känna det för att tro det.

Och naturligtvis, robusthet

Nautiz X2 drar nytta av Handhelds årtionden av erfarenhet av att bygga robusta mobila datorer tillräckligt tuffa för att trivas i hårda utomhusmiljöer... och i ditt lager. Den har IP65-betyg och uppfyller strikta MIL-STD-810G-teststandarder - byggd för att överleva upprepade fall och stränga temperaturer, och för att fungera lika bra i dammiga miljöer eller i kraftigt regn. Lita på det. Och robust rörlighet inkluderar också en otroligt skarp, läsbar 4,7" display och en kapacitiv skärm med hårdheten hos Gorilla Glass och responsiviteten hos multi-touch-känslighet.

Enkelt uttryckt, det bästa värdet på marknaden

Det mest fantastiska med Nautiz X2 är förmodligen att den kan utföra så många uppgifter, med sådan ergonomisk lätthet, till ett så otroligt värde. Handheld har levererat den bästa kombinationen av prestanda, tillförlitlighet och värde i åratal - nu tar Nautiz X2 den traditionen till nya höjder.

Objektsnr 631588313

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 22:36

Handheld NAUTIZ X2 Handdator Streckkodsläsare Rugged Nypris 37.000kr

Utropspris

|0 Bud

999 kr

Slutar om

Elinhedlundd

Trollhättan, Sverige

Verifierad

1 omdömen

Läs omdömen