Beskrivning

  • ?Dubbla stereohögtalare?Våra USB-PC-högtalare är utrustade med två 3-tums högtalare så att du kan höra ett tydligare, bredare ljud med fantastiskt 3D-stereoljud. De högkvalitativa kablarna säkerställer stabil överföring och undviker därmed ostabilt ljud från andra högtalare.
  • ?Volymkontroll och tystgående knapp?På toppen av högtalaren finns 3 knappar (volym på/av och tyst). Med vår tystgående funktion med en knapptryckning kan du sluta uppspelningen av programvaruljud på nolltid. Njut av en högtalare som gör dig nöjd med hög kvalitet.
  • Plug and play: lätt att använda. Du behöver inte längre 3,5 mm AUX-uttag eller drivrutiner. Anslut bara denna USB PC-högtalare till datorn och klicka på uppspelningsknappen. Eftersom högtalaren bara har en enda USB-port behöver du inte längre slå runt med flera kablar.
  • ?Intelligent kompatibilitet?Med de senaste dekoder-chippen, som är integrerade i våra bärbara högtalare, är de kompatibla med Windows-, macOS- och Chrome OS-bärbara datorer, stationära datorer, projektorer, bildskärmar, CD-spelare med mera. De senaste tillbehören inkluderar USB till typ C-omvandlare för perfekt anpassning till Android-smartphones.

Objektsnr 628118182

Visningar 168

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 12 apr 12:16

Helt ny Högtalare för PC, USB-datorhögtalare, dubbel 5 W bärbar soundbar

Såld för

114 kr
Annonsen är avslutad

Prylmarknad

Trollhättan, Sverige

5.0

Prylmarknad

Företag

Toppsäljare

175 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?