Beskrivning

Google högtalare i bra skick, fungerar felfritt, inga märken fläckar vad jag kan se. Bedöm själv av bilderna.
Packeteras omsorgsfullt och skickas omgående.

Info från netonnet: Högtalare med utmärkt ljudåtergivning och mikrofon

Utformad med dubbla 2" högtalarelement och ytterligare dubbla 2" passiva element får du bra spridning på en klar och basrik ljudåtergivning i förhållande till högtalarens storlek°. Oavsett om det är mycket ljud i din omgivning eller om musik spelas upp i högtalaren hör Google Assistant dig med utmärkt precision.

Samma musik i alla rum

Stödet för Multiroom-tekniken trådlöst över Wi-Fi låter dig spela upp samma underhållning i flera enheter eller exempelvis olika spellistor i specifika rum. Kompatibel med flera Google Home högtalare men även med Chromecast Audio samt andra högtalare med integrerad Chromecast blir underhållningen smartare men trots allt enkelt.

Särskilj olika användare i samma hushåll

Med Voice Match integrerat kan även Google Home känna av olika användare röster för att ge en unik och personlig upplevelse. Du kan bland annat enkelt ta del av din spellista för musik, kalender, påminnelser, shoppinglistor då den lätt känner av användaren baserat på rösten.

Gör hands-free samtal enklare

Sammankopplad med din smartphone och när du är i hemmet kan du trivsamt be om att få valfri kontakt uppringd för att ha en dialog utan att behöva använda din smartphone.

Möjlighet att stänga av mikrofonen

En fysisk knapp på baksidan låter dig stänga av högtalarens funktioner när du inte vill att Google Assistant skall kunna höra dig. En enkel knapptryckning för att stänga av mikrofonen och lika lätt samma när du vill använda den igen.

Justera volymen enkelt

På högtalarens ovansida finnsen yta med touch-funktion som låter dig justera volymen på högtalaren samtidigt som du slipper extra knappar och bibehåller det snygga och släta utseendet. Gör du längre tryck på dessa ytor kan du även stoppa och starta det som spelas upp.

Kompatibel med Android och iOS

Google Home får all sin funktionalitet med digital röstassistent oavsett om du är Android eller iOS-användare. Det du behöver använda dig av är mjukvaruversionerna Android 4.4 alternativt iOS 9.1 eller högre versioner av dessa.

Stöd för Svenska

Med stöd för över 30 språk och däribland även Svenska för Google Assistant så du och hela familjen ännu lättare kan ta del av smidiga funktioner. Google skall ha fått ut sin uppdatering till sina användare även för högtalare du haft sedan tidigare och du väljer språket du vill använda i Google Home-appen och du kan då prata med din Google Home Mini på Svenska - om du vill.

Trivsam design

Särskilt utformad för att vara platsbesparande men trots allt effektfull har man lyckats hålla nere båda mått och vikt. 96,4 mm i diameter, höjd på 142,8 mm och dess låga vikt på 477 gram gör detta till en högtalare du lätt placerar precis där du vill ha den. Det medföljer även en strömadapter som har en räckvidd på 1,8 meter

Objektsnr 629465436

Visningar 276

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 17 apr 20:05

Google Home Smart Speaker - Nest Audio Assistant, handsfree, röstigenkänning

Slutpris

|

474 kr

Auktionen är avslutad

Maddepaddee vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?