Beskrivning

ORD PRIS: 12000 kr inkl moms. Helt nya i obruten förpackning!
Dessa högtalare kan tyvärr inte skickas då de väger för mycket, men går utmärkt att hämta i Helsingborg!

Ditt vardagsrum kommer att bli en central scen för musik med Audio Pro A48 Hi-Fi-högtalarset med två eleganta högtalare med snygg design och fantastiska anslutningsmöjligheter. Justera och anpassa ljudet med Audio Pro Control-appen som också fungerar som en fjärrkontroll och använd AirPlay 2, Spotify Connect eller Chromecast för att strömma musiken du älskar över hela huset. Använd ett av de 3 multirumssystemen och låt högkvalitativ musik flöda i hela ditt hem.

Högtalarna smälter sömlöst in i din interiör tack vare sin eleganta färg och design. Om ditt rum är mer modernt inrett, ta bort fronttygerna, de fästs endast med magneter och ger dina högtalare ett modernare utseende.

Anslutningsmöjligheter:
Anslut din TV till ARC så att du enkelt kan styra dina högtalare via din TV-fjärrkontroll. Strömma din favoritmusik med Wi-Fi eller Bluetooth, eller anslut din CD-spelare med den optiska ingången och din analoga källa med RCA-ingången.

Streamingtjänster:
Du kan också använda Chromecast, Spotify Connect och Tidal Connect för att ha en hel ocean av underhållning till hands. Använd de 5 förinställningarna för att få enkel åtkomst till dina spellistor och radiostationer.

Flerrumssystem:
Anslut den här högtalarsatsen till dina andra högtalare med Chromecast, AirPlay 2 eller Audio Pros eget flerrumssystem för att skapa den ultimata ljudupplevelsen.

Audio Pro Control-appen:
Glöm inte att dra nytta av Audio Pro Control-appen och justera basen, mellanregister samt diskant och lägga till virtuella ljudeffekter. Du kan också använda din telefon som en fjärrkontroll för högtalarna om det är bekvämare för dig.

Förpackningen innehåller
A48 högtalare
Fjärrkontroll
Strömkabel
Högtalarkabel
Bruksanvisning

Höjd (cm) 87
Djup (cm) 26.5
Bredd (cm) 21.5
Vikt (kg) 21.15
EAN: 7330117152617
Färg: Vita
2-års garanti

Objektsnr 630603794

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 20:40

AUDIO PRO A48 Multirumhögtalare vita - Helt nya i emballage

Utropspris

|0 Bud

8 490 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?