Beskrivning

OBS. Denna annons är för EN HÖGTALARE. Jag har ytterligare en annons ute för en andra högtalare.

Denna modell är min absoluta favorithögtalare. Jag har hela huset fullt av dem. Audio Pro bygger extremt välljudande högtalare och denna är en av de absolut snyggaste. Den är lätt att rigga i multiroomlösning med Audio Pros app. Den går att sköta enkelt med både knappar och app. Fungerar helt perfekt med Spotify som jag använder dem. Men har många fler möjligheter. Bäst info hittar du hos Audio Pro.
Högtalaren är extremt lättmöblerad och diskret. Med ett billigt fäste kan du sätta den på vägg eller i tak utan att vara ingenjör.
För storleken låter högtalaren helt fantastiskt och i höger-vänster kombination ger den mycket trevligt stereodjup. Kombinera med en subwoofer och du klarar de störa utrymmena utan att kompromissa.

Skicket är bättre begagnat. Mindre spår av användning. Full funktion.

Mitt omdöme
Angående mitt omdöme. För första gången under min tid på Tradera är mitt omdöme under 4.9. Jag vill gärna kommentera det då det är två enskilda affärer som drar ner mitt betyg. Anledningen är att jag blandade ihop två leveranser. Detta reddes ut, men ledde till en försening för båda köparna. De satte betyg utifrån det. Helt korrekt. Jag får äga mitt misstag. Men då jag har haft mindre affärer under senare tid ger det ett kraftigt utslag på mitt snitt.

Objektsnr 630972720

Visningar 115

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 12:11

AUDIO PRO A10 multiroom / Bluetooth trådlös högtalare i underbar design

Utropspris

|0 Bud

750 kr

Slutar om

MateriaSuperior

TENHULT, Sverige

4.8

MateriaSuperior

Verifierad

Toppsäljare

1 967 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?