Beskrivning

DJI AIR 2s med ryggsäck och extra tillbehör knappt använd.

Länk till ryggsäck:
https://www.scandinavianphoto.se/sp.tech/bp-1-backpack-1050218

Egenskaper

1-tums CMOS-sensor, 20 MP

Optik 22mm f/2,8 (motsvarande 35mm-kamera)

MasterShots

5,4K Video

Trådlös bildöverföring och kontroll upp till 12 km i Full HD

4-riktnings hinderavkänning

ADS-B varningssystem

Vikt 595 g

Levereras med:
-Drönare
-DJI RC-N1 fjärrkontroll
-3 st Intelligent Flight Batterier + laddare (2 extra)
-4 propellrar på drönare
-8 extra propellrar (extra)
-Gimbal/kamera skydd
-4 st DJI ND FILTER (4, 8, 8, 16) (extra)
-2 st joysticks
-SP TECH Ryggsäck (värde 1500kr) (extra)
-Landings platta Landing Pro PGYTECH (extra)

Produktbeskrivning

DJI Air 2S drönare är en mästerlig drönare som tar sin föregångares kraft och bärbarhet till nästa nivå, så att du kan fånga fantastiska bilder från luften. Den kompakta och lätta drönaren kan nå en maximal hastighet på upp till 68 km/h och har avancerade kameralägen som vidvinkelfunktionen Hyperlapse eller ActiveTrack 4.0 som tar din flygfotografering till en annan nivå.

Design
Den ultraportabla Air 2S kommer i en vikbar design, vilket gör den till en perfekt följeslagare under alla dina äventyr. Drönaren har en lätt vikt på endast 600 gram.

Kamera
Drönaren har en kamera med en 1 tum stor CMOS-sensor som har 20 Mpix-upplösning och fungerar bra även inom lägre ISO-värden. Air 2S har även smarta funktioner som MasterShots och Point of Interest 3.0, som ger dig optimala resultat. Dessutom kan du ta bilder i RAW-format, vilket ger dig mer flexibilitet vid efterbehandling och redigering.

5,4K- och 4K-videoinspelning
Spela in fängslande 5,4K-videor med 30 bilder per sekund eller fantastisk 4K-bild med 60 bilder per sekund. Drönaren spelar in med 150 Mbps och ger otroligt detaljerade UHD-videor.

HDR-video
Air 2S spelar in fantastiska HDR-videor utan efterbehandling. Filmen fångar ljusbilden exakt och även de allra minsta detaljerna. Det ger dina videor ett balanserat och dynamiskt utseende.

OcuSync 3.0
Med OcuSync 3.0-teknologi kan du få videoöverföring från avstånd upp till 12 kilometer. Du kan även streama i 1080p FHD-kvalitet direkt från drönarkameran.

Undviker hinder
Air S2 flyger inte bara - den lär sig. Drönaren använder teknologin Advanced Pilot Assitance Systems (APAS) 4.0 och kan således undvika hinder i luften och flyga med lätthet även i svåra situationer.

Inspelnings- och stillbildslägen
- ActiveTrack 4.0-läget känner av flera motiv samtidigt och följer dem även när motivet rör sig.
- MasterShots-funktionen är en avancerad autonom funktion som ger dig bästa möjliga bild på valfri plats med ett enda tryck. Välj ett objekt och låt drönaren fokusera på det medan du gör olika manövrar.
- Spotlight 2.0 låser kamerans fokus på ditt mål, så att du kan flyga fritt och fånga intressanta flygbilder.
-Hyperlapse utökar dina fotograferingsmöjligheter, då det låter dig vrida kameran fritt för att kunna ta de bilder du önskar.

DJI Fly-mobilapp
Med den kostnadsfria appen för din iOS- eller Android-enhet kan du redigera dina videor med hjälp av en mängd inställningar, funktioner och mallar.

Intelligent flygbatteri
Drönaren använder sig av ett smart flygbatteri med integrerat batterihantering. Ett fulladdat batteri ger upp till 31 minuter flygning och inspelning.

Objektsnr 628306138

Visningar 273

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 20:50

Dji 2s drönare med väska och tillbehör knappt använd

Utropspris

|0 Bud

7 600 kr

Auktionen avslutades utan bud

Någon annan har föreslagit 6 080 kr.

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?