Beskrivning

  • ?Crownyard vakuumisoleringsteknik för maximal temperaturhållning; håller varm i 36 timmar, den håller dryckens temperatur. 95 ? varmt vatten är mer än 60 ? även efter 12 timmar, 51 ? efter 24 timmar, 40 ? efter 36 timmar.
  • ?Läckagesäker- icke-läckande. Miljövänligt, det inre lockmaterialet är av miljövänlig PP , PP-plastprodukter kan fungera under lång tid vid 100 ? och inte skadlig för människokroppen, och silikonringen är också livsmedelsgodkänd. Hållbar och säker att använda av hela familjen.
  • ?Sval att röra vid med varma och kalla vätskor, observera: du behöver inte öppna det inre locket för att hälla ut vätskan. Tryck bara ner den röda knappen högst upp på det inre locket när du behöver hälla ut vätskan. När du är klar, tryck på den röda knappen igen för att studsa tillbaka knappen för att försegla flaskan. för att undvika läckage.
  • ? Vänd och hällpipa gör att du kan hälla utan att ta bort proppen. Hållbar design: 2 liter 5-lagers process stor flaska med isolerad serveringskopp i rostfritt stål.
  • ?Flexibelt handtag: Flaskan är stor så att handtaget är infällbart. Det finns två spår en på toppen och en på botten av handtagets bas. Det hjälper till att bära det mycket lättare.

Objektsnr 628204472

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 09:14

Crownyard Sport Termos 2 Liter Silver ordpris 799kr

Utropspris

|0 Bud

299 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?