Beskrivning

PRIMUS 4 SEASON MUG

Rek butikspris: 150 kr

Det första Primusköket tillverkades 1892 av J.V. Svensons Fotogenköksfabrik. Ordet Primuskök blev med tiden ett begrepp för alla fotogenkök/gaskök som tillverkades, oavsett tillverkare. Mer än hundra år senare har Primus ett breddat sortiment och står varumärket står fortfarande för mycket hög kvalité och innovation.

Rostfri dubbelväggig stålmugg som rymmer 3dl. För att kaffe-stål de facto är godare än kaffe-plast!

Primus storsäljande klassiska mugg är en stryktålig, dubbelväggig värmeisolerad mugg med ett rejält handtag. Termosmuggen är tillverkad i polerat högkvalitativt rostfritt stål och håller drycken varm eller kall under samtliga årstider? ..skriver Primus själva. Den fungerar såldes att dricka ur både sommar och vinter, vilket låter mycket lovande tycker vi. Den dubbelväggiga konstruktionen gör samtidigt som du slipper bränna handen när du dricker het dryck.

(Önskar du en liknande stålmugg som kostar några tior mindre så har vi ett antal liknande modeller i sortimentet, från varumärken som Briv och OUT360. Önskar du en liknande mugg som har dricklock och som är i absolut premiumklass och så har vi några riktigt fina från GSI Outdoors termosmugg, Stanley, termosmugg. Camelbak termosmugg. Alla finns i vår butik.)

Specifikationer:

  • Höjd: 90 mm

  • Diameter: 75 mm

  • Vikt: 141 g

  • Material: 18/8 rostfritt stål

  • Volym: 3 dl

  • Stryktålig och dubbelväggig

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 599927291

Visningar 475

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

PRIMUS 4 SEASON MUG 0.3L, Primus rostfri stålmugg

Pris

129 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 419 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?