Beskrivning

M|
En fin Fjällräven Keb Eco-Shell Anorak. Jackan är hel och inga anmärkningar. Så jackan är i väldigt fint skick.

Den välsittande huvan är hjälmkompatibel och kan justeras för perfekt skydd utan att begränsa synfält eller huvudets rörelser. I öppningen fram finns en 3/4-lång vattentät dragkedja med invändig skyddsklaff. Dragkedjan är tvåvägs för att kunna öppnas upp i båda ändar för ventilation.

Modell: Herrmodell
Storlek: M
Färg: Dark Olive

Vid ev. frågor, eller om du är osäker på varorna så ta gärna kontakt med mig först innan du köper :)

——————
Beskrivning

Fjällräven Keb Eco-Shell Anorak är en högfunktionell 3-lagers anorak i stretchig Eco-Shell. Minimalistisk utformning med fast huva, lättillgängliga bröstfickor och ventilation i sidan.

Anoraken har något längre skärning för att värma över baken och konstruktionen är noggrant genomarbetad för passform och rörelsefrihet. Den välsittande huvan är hjälmkompatibel och kan justeras för perfekt skydd utan att begränsa synfält eller huvudets rörelser. I öppningen fram finns en 3/4-lång vattentät dragkedja med invändig skyddsklaff. Dragkedjan är tvåvägs för att kunna öppnas upp i båda ändar för ventilation.

De rymliga bröstfickorna med dold bälg är åtkomliga även när du bär klättersele eller ryggsäck med höftbälte, och inuti dem finns elastiska meshfickor som håller mobiltelefon och småsaker på plats. Tvåvägs dragkedjor i sidan släpper ut överskottsvärme vid hög ansträngning. Vidden nertill regleras med en dragskojustering och ärmsluten regleras med kardborre.

Kläder i Keb Eco-Shell är utvecklade med höga krav på hållbarhet. Därför används fluorkarbonfri impregnering och skalmaterialet är i polyester rakt igenom, både återvunnen och vanlig, vilket gör plagget väl förberett för framtida återvinning. Alla utsläpp som uppstår vid produktion och transport är klimatkompenserade.

Objektsnr 627842138

Visningar 372

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 6 apr 14:23

Fjällräven | Keb Eco-Shell Anorak | strl M

Pris

2 800 kr
Annonsen är avslutad

as_default

Oxelösund, Sverige

5.0

as_default

Verifierad

Toppsäljare

450 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?