Beskrivning

Upptäck det charmiga engelska antika sideboardet från början av 1900-talet med en dold låda, som är en mångsidig möbel för ditt hem.

Placera den i vardagsrummet bredvid soffan med en elegant lampa på toppen, eller använd den som ett stilfullt sängbord. Dessutom passar den utmärkt i hallen med den dolda lådan som perfekt förvaring för nycklar och andra småsaker.

Den är målad i en mörk grönblå nuance i Jotuns Oslo-kulör, vilket ger den en touch av tidlös elegans och karaktär.

Mått:
Höjd: 75 cm
Bred: 54 cm
Djup: 39 cm

I Brukets verkstad har vi som en standardprocess att grovtvätta möblerna innan vi börjar med renoveringen.

Innan vi grundmålar så slipas, spacklas och om behov finns, reparerar vi möblerna. Därefter grundmålar vi med Jotuns grundfärg för möbler, sen kör vi minst två strykningar av färg i vårt utvalda sortiment av säsongens kulörer från Jotuns Lady Supreme Finish.

Vi renoverar exklusivt återbrukade möbler då vi är med i den cirkulära omställningen. Bättre för miljön, utan att tumma på stil och ‘ny-känsla’. Därmed kategoriserar vi möblerna som oanvända. Då dom är oanvända sen vi renoverade dom och återställer dom till ett ny-skick.

Bruket kan hjälpa med att organisera transport runt hela Sverige, kontakta oss gärna för en offert. Möbler kan hämtas från vår verkstad i Bandhagen, Stockholm.

Objektsnr 626753912

Visningar 190

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 13 apr 13:10

Antik engelsk sideboard

Pris

1 800 kr
Annonsen är avslutad

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?