Beskrivning

Vintage Blom- och Sidobord från 60-talet i Flerfärgat Utförande

Om du letar efter ett unikt och charmigt möbel för ditt hem, kanske du är intresserad av detta vintage teak blom- och sidobord från 60-talet i flerfärgat utförande. Detta bord är tillverkat i Tyskland.
Bordet är i mycket gott skick och har en elegant och retro design som passar perfekt för att visa upp dina växter och dekorationer.

Bordet har fyra plattformar på olika höjder, vilket ger dig möjlighet att skapa din egen personliga och säsongsmässiga stil. Den andra och tredje plattan kan justeras efter behov, så att du kan anpassa bordet efter dina önskemål. Bordet är lämpligt för mindre till medelstora dekorationer och växter, och är endast avsett för inomhusbruk.

Bordet är tillverkat av högkvalitativa material som bokträ och Formica/laminatpaneler. Dessa material är represistenta och tål vatten och ljus, vilket gör bordet hållbart och lättskött.

Bordet levereras delvis isärmonterat för frakt, men det är mycket enkelt att montera det på plats utan användning av verktyg. Du får allt du behöver för att sätta ihop bordet, inklusive fyra paneler, tre ben, tre trästänger och en anslutningsenhet.

Mått på bordet:
- Bredd: 55 cm
- Djup: 45 cm
- Höjd: 85 cm

Mått på individuella paneler (listade från botten till topp):
- Basplatta: ca 49 x 36 cm
- Platta 2 och 3: ca 20 x 14 cm
- Rund platta 4: 16 cm i diameter

Skick:
Det står i beskrivningen under varje annons om varan är oanvänd eller använd. Varan säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Om du inte är nöjd har du alltid 14 dagars ångerrätt, då står du som köpare för eventuell returfrakt.

Betalningsvillkor:
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, VISA, Mastercard och Maestro, Apple Pay, Google Pay, PayPal, Paynova eller Klarna. Annonsen betalas inom 3 dagar och vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid.

Betalning ska ske inom 3 arbetsdagar efter avslutad auktion om inget annat är överenskommet. Vid avhämtning av produkter ska detta ske inom 3 dagar om inget annat är överenskommet.

Leveransvillkor och samfrakt:
Varor levereras normalt inom 3–5 arbetsdagar efter att vunnen auktion är betald. Vi erbjuder samfrakt, utom på de varor där det står - Endast avhämtning. Vi samfraktar varor från både auktioner och köp nu annonser som går ut inom 3 dygn, avvakta då med betalning tills du får en bekräftelse från oss med den nya fraktkostnaden. Samfraktskostnaden baseras på vikt och storlek för paketet. Observera! Att fraktkostnaden är en avgift som inkluderar frakt, hantering och emballage inklusive moms. Därför är delar av kostnaden på frakten fast för varje objekt även vid samfrakt. Men vi gör givetvis ett större avdrag vid samfrakt så att du spar på att beställa mer samtidigt.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Returhuset. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna när vi mottagit returen. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Retur:
Vänligen kontakta oss via meddelandefunktionen på Tradera för att informera om en retur. Vi erbjuder återbetalning av varan om den returneras inom 14 dagar enligt distansavtalslagen (SFS 2005:59). Prislapp och andra märkningar ska finnas kvar på varan. Returfrakten bekostas av köparen och köpet återbetalas inom 30 dagar. Vid skadat föremål, fota varan samt emballaget så att vi kan påbörja en reklamation hos speditören.

Kundtjänst:
Vi gör allt för att svara på våra kunders frågor inom 48 timmar, men ibland är belastningen mycket hög, vilket gör att vi inte alltid har möjlighet att besvara dem som rör kompletterande information såsom extra bilder eller fler måttangivelser. Gällande mått på kläder, så skrivs dessa ut om plagget är av ett dyrare slag eller har en viss passform. Övriga plagg såsom t-shirts, sweatshirts, joggingbyxor, träningskläder eller liknande så skrivs endast storlek ut. OBS! Vid frågor om produkter vid pågående auktioner som löper ut inom 48 timmar, så kan vi tyvärr inte garantera att ni får svar innan den avslutas.

Kontakt:
Har du fortfarande frågor eller funderingar? Har du några frågor kontakta oss gärna via meddelandefunktionen på Tradera. Eller vänligen maila till: Alltmix@yahoo.com. Vi svarar dig inom 48 timmar helgfria vardagar.

Objektsnr 627859778

Visningar 786

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 23 apr 12:42

Vintage blombord sideboard 60-tal flerfärgat retro bord

Pris

4 000 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?