Beskrivning

Produktbeskrivning:

3KVA Hybrid Solar Inverter,

Detta är en multifunktionell växelriktare/laddare som kombinerar funktionerna hos en växelriktare, MPPT-solladdare och batteriladdare för att ge UPS-stöd i en bärbar storlek.

Dess omfattande LCD-skärm ger användarkonfigurerbara och lättillgängliga knappfunktioner som batteriladdningsström, AC/solar laddare prioritet och acceptabel inspänning baserat på olika applikationer.

- Kraftfull laddningsdesign

- Smart batteriladdare

-Använd MPPT-funktionen

- Professionell LCD-monitorinstallation

- Mer skydd och tillämpning

Lägga märke till:

Endast professionell underhållspersonal kan ta isär växelriktaren/laddaren. Denna växelriktare/laddare kan endast användas ensam. Håll den i rena förhållanden och installera den på en väl ventilerad plats. Installera lämpliga externa säkringar/brytare. Innan du installerar och justerar växelriktaren/laddaren, se till att alla anslutningar till solcellspanelen och säkringar/kretsbrytare nära batteriet är avstängda.

Huvuddrag:

- Hybrid solcellsinverterare,
Kraftfull 2400W inverterare för fordon för kontinuerlig likström till växelström för mångsidig laddning av ditt fordon.

- smart batteriladdare,
Den rena sinusvågsomriktaren är designad med en intelligent batteriladdare för att optimera batteriets prestanda samtidigt som den har en kallstartsfunktion. Låg kostnad och enkel installation.

- Använd MPPT-funktionen,
Med MPPT-funktionen kan varje panel spela den maximala rollen, vilket förbättrar effektiviteten för hela solenergisystemet. Låg energiförbrukning.

- LCD-inställningsdesign,
LCD-inställningarna visar tydligt och exakt batterispänningen i realtid, elnätet, växelriktaren och batteriets driftstatus.

- flera skydd,
Inkluderar 6 huvudskydd: omvänd polaritetsskydd, kortslutningsskydd, övertemperaturskydd, överbelastningsskydd, lågspänningsskydd och överspänningsskydd.

- ett brett utbud av applikationer,
Omriktare med rena sinusvågor kan driva en mängd olika apparater i hem- eller kontorsmiljö, inklusive elektriska apparater som rörlampor, fläktar, kylskåp och luftkonditionering.

Produktspecifikationer:

Drifttemperaturområde: 0-55 °C

Inverterns uteffekt: 2400W

DC-ingång: 24V DC, 100A

AC utspänning: 230V, 50Hz, 13A

*AC-laddarläge:

Ingång: 230VAC, 50Hz, 17,7A

DC-utgång: 24V DC, 30A/20A

*Solladdarläge:

maximal. Solar laddningseffekt: 600W

Systemspänning: 24VDC

maximal. Solspänning (VDC): 75VDC

Paket innehåll:

1 x Solar Inverter

1 x kommunikationsadapter

Funktioner och detaljer:

-Kraftfull laddningsdesign: Högkvalitativ 3000VA 24VDC batteribaserad ren sinusvågssolväxelriktare med 230Vac utgångsdesign, uppfyller strömstandarden. 50Hz och 60Hz belastningar kan stödjas genom LCD-programmering. Stöder solenergi, verktyg, generatorer och externa batteripaket.

-Intelligent batteriladdare: Den rena sinusvågsomriktaren är designad med intelligent batteriladdare, som optimerar batteriets prestanda och har en kallstartsfunktion samtidigt. Låg kostnad och enkel installation.

- Tillämpning av MPPT-funktion: På grund av MPPT-funktionen är varje panel i maximalt arbetsläge, vilket förbättrar effektiviteten för hela solenergisystemet. Låg energiförbrukning.

- Professionella LCD-inställningar: Med LCD-inställningar kan du ställa in konfigurerbart inspänningsområde och konfigurerbar batteriladdningsström för hushållsapparater och datorer enligt applikationen.

-Fler skydd och tillämpningar: Designad med 6 huvudskydd inklusive: omvänd polaritetsskydd, kortslutningsskydd, övertemperaturskydd, överbelastningsskydd, lågspänningsskydd och överspänningsskydd. Driv en mängd olika apparater i din hem- eller kontorsmiljö.

Objektsnr 629787373

Visningar 95

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 10 maj 21:25

3KVA 2400W MPPT hybrid solcellsinverterare,LCD-skärm,multipelskydd,ren sinusvåg

Pris

4 559 kr

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

318 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?