Beskrivning

100 gram MLCC för palladium och silveråtervinning. Lägger alltid lite extra i varje påse så jag är säker på att det verkligen är rätt!
Sista bilden visar insidan för att förklara hur MLCC ser ut och varför man måste krossa dom för att frigöra ädelmetallerna. Se Bild!

Jag har 700 gram totalt och lägger upp 7 st likadana auktioner med samma bilder med 100 gram per auktion. Samfrakt om du köper/vinner flera.

Finns några olika sätt att återvinna palladium och silver från MLCC. Jag själv brukade lägga dom i saltsyra för att lösa bort basmetaller, sedan krossa dom till pulver för att sen "bada" dom i bly eller bismuth för att samla upp både palladium och silver.
Du skulle också bara kunna krossa dom och lösa upp med salpetersyra.

MLCC är markerade med ett "C" på kretskort och jag ha lagt till en bild för att visa detta. Det är endast de med "C" som jag tagit loss oavsett vilken färg eller utseende på bilderna.

Anledning till att jag säljer av allt elektronik skrot och ädelmetaller är att jag flyttat till lägenhet. Inte populärt att elda IC chip eller lösa upp saker i syra på balkongen...

Allmänt:

Skick: Enligt bilderna.

Frakt: Postnord till ombud spårbart.

Betalning: Via tradera.

Jag kommer under 2024 att lägga ut flertal auktioner gällande följande:
Meteoriter, frimärken, gjutverktyg, retro elektronik, guldåtervinning, ic chip för guld och silveråtervinning, smältugnarsamt tillbehör, silvertackor, silvermalm, guldmalm, andra halv och hel ädelmetaller, silvermynt, gjutformar för metall gjutning, metallämnen. Har varit en samlare på olika grundämnen förr och kommer därför att sälja av drygt 70-75 olika sorters grundämnen. Blytackor, tenntackor och koppartackor kommer dyka upp också.

Lycka till med budgivning

Mvh Micke

Objektsnr 631428393

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 18:22

100 gram MLCC för Palladium och Silver återvinning. Elektronikskrot Kretskort

Utropspris

|0 Bud

185 kr

Slutar om

ramainz

Göteborg , Sverige

5.0

ramainz

Verifierad

Toppsäljare

423 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?