Beskrivning

PRODUKTBESKRIVNING
Pokémon Scarlet & Violet Edition
Pokémon Scarlet & Violet Edition har unika illustrationer av de legendariska Pokémonen Koraidon och Miraidon, samt de tre partner-Pokémonen Sprigatito, Fuecoco och Quaxly. Den blanka dockan visar upp de legendariska Pokémonen på ytan, tillsammans med en Poké Ball-design på baksidan. Hårdvaran har också en speciell illustration av de tre partner-Pokémonen på baksidan, tillsammans med spelsymboler. Med OLED-skärmen och portabiliteten är det perfekt för Pokémon-fans som vill ha den ultimata spelupplevelsen på språng.

Introducerar Nintendo Switch OLED 2021 64GB
Upplev spel på en helt ny nivå med Nintendo Switch (OLED-modell)! Med en större och livfullare OLED-skärm på 7 tum, kommer du att bli helt försjunken i spelet och känna som att du är en del av äventyret. Den förbättrade högtalarfunktionen ger en klar och detaljerad ljudåtergivning som förhöjer spelupplevelsen ytterligare.

Nintendo Switch-familjens nya medlem
Denna fantastiska konsol kommer med hela 64 GB intern lagring och en helt ny dockningsstation med en LAN-port. Med den förbättrade ryggstödsdesignen kan du spela längre i bekvämlighet, oavsett om du spelar i handhållen eller skrivbordsläge. De vita Joy-Con-kontrollerna passar perfekt till den svarta konsolen och den vita dockningsstationen, vilket gör Nintendo Switch (OLED-modell) till en stilren och snygg tillägg till ditt hem.

7-tums OLED-skärm
Nintendo Switch (OLED-modell) ger dig en spelupplevelse utöver det vanliga med en häpnadsväckande OLED-skärm på 7 tum. Med sin livfulla färgåtergivning och skarpa kontraster får du en visuell upplevelse som tar dig rakt in i ditt spel. Upplev äventyr och action på ett helt nytt sätt med denna banbrytande konsol.

Appar & funktioner
Få tillgång till alla dina favoritspel i fullversion och tillhörande DLC från Nintendo eShop samtidigt som du njuter av en mängd fördelar som ingår i ditt Nintendo Switch Online-medlemskap. Du kan enkelt få tillgång till dessa förmåner direkt från hemskärmen på din enhet. Håll dig uppdaterad med de senaste spelnöjderna, inklusive uppdateringar, live-streams och nya släpp. Fånga dina mest minnesvärda ögonblick på din Nintendo Switch OLED med Capture-knappen. Ta en skärmdump, lägg till text och dela dina upplevelser på sociala medier med lätthet!

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Typ av produkt
Spelkonsol

Flash-minne
64 GB

Processor
NVIDIA

Ljud
Högtalare

Display
OLED-pekskärm 7”

Vikt
0.4 kg

Upplösning
1080p

TV-anslutning
HDMI

Kontroller
Joy-Con (V) trådlös

OM VARUMÄRKET
Nintendo har en lång historia inom gaming och är en välkänd tillverkare av legendariska spel som Super Mario Bros och The Legend of Zelda. De har också tillverkat populära konsoler som NES, SNES, Nintendo 64 och Game Boy. Med över 130 års erfarenhet inom spelbranschen är Nintendo en av de äldsta och mest erfarna aktörerna på marknaden. Nintendos innovation och kreativitet har gjort att deras konsoler och spel har blivit mycket populära och hyllade över hela världen
Niotek är dedikerade åt att erbjuda ett fullständigt sortiment av tillbehör och utrustning för att förbättra din spelupplevelse på Nintendo Switch. Oavsett om du vill spela tävlingsinriktat eller förbättra din prestation i spel som Mario Kart, Mario Party eller Ring Fit Adventure, har Niotek allt du behöver för att ta din spelupplevelse till nästa nivå. Med fokus på att förbättra din spelupplevelse är Niotek det ultimata valet för Nintendo-spelare som vill ha det bästa.

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 612586943

Visningar 800

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Nintendo Switch OLED (Pokémon Scarlet & Violet Edition)

Pris

4 999 kr
Annonsen är avslutad

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 485 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?