Beskrivning

Beskrivning

Säkerställ den mest pålitliga och exakta mätningen med vårt innovativa Netatmo Vindmätarstolpfäste. Utformat för att enkelt fästas på stolpar med en diameter på 25 mm, ger detta fäste dig möjligheten att positionera din Netatmo vindmätare på ett optimalt sätt för bästa resultat.

Egenskaper:

Passar Perfekt: Vår design är skräddarsydd för att passa stolpar med en diameter på 40 mm, vilket garanterar en tät och säker passform. Oavsett om det är din trädgårdsstolpe eller en annan lämplig stolpe, kommer vårt fäste att ge den perfekta basen för din Netatmo vindmätare.

Enkel Installation: Med två starka buntband kan du snabbt och enkelt fästa fästet på stolpen. Inga avancerade verktyg eller komplicerade instruktioner behövs. Dessutom kan du ytterligare säkra din vindmätare genom att använda den medföljande bulten undertill, vilket ger extra stabilitet och trygghet.

Säker och Robust: Vi förstår vikten av att hålla din Netatmo vindmätare trygg och säker, särskilt i väderutsatta miljöer. Vårt stolpfäste är konstruerat med hållbara och pålitliga material för att säkerställa att din vindmätare inte bara är korrekt monterad, utan också skyddad från oväntade element.

Användarvänlig Design: Fästet är utformat med användarvänlighet i åtanke. Med intuitiv design och enkel montering kan du snabbt komma igång med att förbättra dina vindmätningar på nolltid.

Specifikationer:

Kompatibilitet: Passar stolpar med 25 mm diameter

Montering: 2 buntband för snabb och säker fästning (ingår ej)

Extra Säkerhet: Möjlighet att säkra med en bult undertill (ingår ej)

Färg: vit

Design av macii

Objektnr 631328275

Visningar 112

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 15:01

Netatmo vindmätare stolpfäste 25mm

Pris

296 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?