Beskrivning

Hej och välkommen! Du budar på:

Halsband som typ choker, se bild eller kan även användas som dubbelt armband, iallafall kunde jag det, jag har fått det när min mamma rensade och jag har två stycken men jag vet inte hur det egentligen är tänkt att användas. Det passar runt min handled två varv. Det är silverfärgad metall med glasstenar eller typ strass eller ska föreställa fejk-diamanter kanske. Det är i bra skick förutom att en sten (fejkdiamant) har ramlat bort, se sista bilden. Men det syns knappt. Jag fick verkligen syna för att se det.
Det är totalt 53,5 cm inklusive kedja och trekantiga spänne/hänge. Själva silverdelen är 35 cm. Klolåset sitter precis där silverdelen börjar och inte vid slutet på kedjan så det går inte att reglera med hjälp av kedjan, men kanske det går att flytta låset till ett annat ställe med en tång (för den händige) ifall storleken inte passar.

Har du frågor eller vill se fler bilder så säg bara till så ska jag ordna det så snart som möjligt!

Jag använder det fraktalternativ som verkar mest prisvärt men hör av dig om du önskar annat sätt samt om du vill ha det spårbart (ifall jag inte har valt det). Jag samfraktar gärna ifall du budar på fler saker.

Djur och rökfritt hem

Jag använder mig av traderabetalning och Traderas vinnarmejl. Jag skickar paketet inom 3 dagar efter betalning.

Tack för besöket och lycka till! :)

Objektnr 631763782

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 30 maj 21:50

Halsband choker armband strass stenar silverfärgad, okej skick.

Pris

30 kr

Trejs

Havdhem, Sverige

5.0

Trejs

Verifierad

Toppsäljare

672 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?