Beskrivning

Ett paket med 6 fordon och en container i N-skalan, 1:160. Skicket uppfattar jag som gott, lite dammiga. Kommer i en ask som nog inte hör till någon av fordonen från början. Packar dem så att de ligger stadigt i frakten och inte skakar sönder.

Framöver kommer jag att sälja en del föremål i N-skala. Det har varit min pappas saker som jag gärna vill ska hamna hos någon som är genuint intresserad. Tyvärr vet jag inte själv så mycket om modelljärnväg och jag har inte möjlighet att testa/provköra sakerna. Samfraktar givetvis och kan vänta med att skicka vid intresse av flera föremål.

Frakt med Postnord, Schenker, DHL eller avhämtning i Västerås. Obs, frakt med schenker tar längre tid eftersom jag inte kan lämna in så ofta - det kan ta drygt en vecka innan jag lämnar in. Angett fraktpris är de två billigaste alternativen, kontakta mig innan betalning om annat önskas.

Köparen betalar frakten. Fråga gärna om ni undrar över något. Jag använder mig av Traderas automatiska vinnarmeddelande, se information om betalning mm där. Vid vinnande bud på flera av mina auktioner sampackar jag. Betalning helst inom 5 dagar. Jag tar ej betalt för packmaterial och jag packar mycket noga. Katt finns i hemmet. Lycka till!

Objektsnr 630138461

Visningar 93

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 18:40

Bil, lastbil, 6+1 st, modelljärnväg, N-skala, fordon, bil

Slutpris

|

160 kr

Auktionen är avslutad

peter6903 vann auktionen

Ylvalii

Västerås, Sverige

5.0

Ylvalii

Verifierad

Toppsäljare

1 443 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?