Beskrivning

Innan du budar så läser du all text i annonsen och i och med att ett bud är lagt innebär det att du tagit till dig den information och villkor som står i annonsen.

- Sticklingen är nyligen klippt och har satts på vattenrotning.

- Tänk på att det är en levande växt du budar på, så blad kan tappas, färg kan ändras beroende på ljus osv eller knopp kan bildas.

- Har ingen synlig ohyra men behandlar regelbundet med neemcake och neemolja samt luppar regelbundet. Men jag rekommenderar ALLTID karantän för säkerhets skull.

- Samfraktar upp till 3 dagar, så kontakta mig om du planerar/har köpt fler sticklingar från mig samtidigt så ändrar jag fraktpriset.

- Packar noggrant efter de rekommendationer som finns vid frakt av palettblad. Jag lägger vått papper runt foten och sedan plastfolie runt pappret. Sedan bubbelplast, silkespapper och alltid ett nytt brevpack. Skickar även med rekommendation på hur du tar hand om din nya stickling på bästa sätt.

- Skickar på måndagar efter avslutad och betald auktion. Betalning ska ske inom 24 timmar efter vunnit bud.

- Jag ansvarar ej för postens eventuella slarv eller misslyckad rotning. Jag postar alltid inomhus hos postombud och tar inte ansvar för temperaturskillnaden under leveransen. När jag har postat paketet övergår ansvaret hos dig som köpare, det är ditt ansvar att säkerställa att väder och temperatur är okej under hela leveransen så att sticklingen klarar transporten.

Objektnr 632505230

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 10 maj 14:14

Palettblad - Lynx Fröis

Slutpris

|

38 kr

Auktionen är avslutad

karwes85 vann auktionen

Pinnz

Upplands Väsby, Sverige

4.9

Pinnz

Verifierad

Toppsäljare

329 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?