Allt och lite till

Har du möjligtvis redan besökt ”nya” Tradera, men tyckt att gamla.tradera.com fortfarande var bättre? Mycket har hänt sedan dess! På Tradera finns nu samma funktionalitet som på gamla.tradera.com. Vi har även kontinuerligt utvecklat Tradera efter våra medlemmars önskemål. Du hittar bland annat följande förbättringar:

Smidigare bildhantering: Möjlighet att ladda upp flera bilder åt gången, rotera bilderna och byta ordning på dem.

Snabbare kategorival: Du får automatiskt förslag på val av kategori baserat på din rubrik.

Skräddarsy din egen listvy: Sparsmakat eller extra allt? Nu kan du själv välja hur mycket eller lite objektsinfo du vill ha.

Förfinad filtrering- och sorteringsfunktionalitet: Vi erbjuder även utökade möjligheter för dig att filtrera och sortera dina annonser.

Sökfunktion: Letar du efter en specifik annons? Nu kan du enkelt göra en fritextsökning för att hitta den annons du söker.

Mobilanpassad site: Det innebär att innehållet på Tradera automatiskt anpassas efter användarens skärmstorlek, något som bidrar till en bättre användarupplevelse – både för köpare och säljare!

Vi har fler förbättringar på gång!

Bara för att vi nu har stängt gamla.tradera.com betyder inte det att vi anser oss vara klara. Vi jobbar självklart vidare med att utveckla Tradera för att kunna erbjuda en så bra tjänst som möjligt.

Har du frågor som rör nya sajten?

Ring tel: 0771392000 eller chatta med oss!