Sök
Företagscenter
Expandera med oss!

Vi på Tradera erbjuder företag i alla storlekar en unik möjlighet att expandera sin e-handel. Antingen som komplement till en befintlig webbutik eller som ett första steg ut på internet.

På Tradera når du ut med dina varor till över en miljon shoppingintresserade medlemmar – varje dag. Vi arbetar aktivt tillsammans med dig som företagssäljare för att öka försäljningen av dina varor – Om du lyckas har vi lyckats, svårare än så är det inte. Det är inte konstigt att vi idag är en viktig samarbetspartner för över 3000 företag.

”Vi ser Tradera som ett naturligt komplement till våra egna säljkanaler och som ett led i att fortsätta vår framgångsrika tillväxt”
- Wilhelm Sporrong, VD för Webhallen
Marknadsföring på köpet

Som en av Sveriges ledande shoppingsiter med 1,2 miljoner unika besökare varje vecka är Tradera en minst sagt betydelsefull marknadsföringskanal. Här synliggörs ditt varumärke och dina produkter för en målgrupp som är köpstark och shoppingintresserad.

Det är enkelt och smidigt att sätta igång med försäljningen. Maila oss på butik@tradera.com eller ring oss på 0771-392 100.


Eller chatta med oss, vardagar 8-17.

Läs mer i menyn till vänster om hur du säljer som företag på Tradera.

Varmt välkommen till oss på Tradera!