Rekommenderat

 • Elcyklar från 1 kr!

  Elcyklar från 1 kr!

  Succén är tillbaka! Med den här unika kampanjen vill Elcykelvaruhuset nå ut till hela Sverige med sina elcyklar och ge fler möjligheten att testa detta miljövänliga och smidiga sätt att ta sig fram. Samtliga auktioner har utropspriset 1 kr.

 • Pop-up försäljning i samarbete med Houdini

  Pop-up försäljning i samarbete med Houdini

  Fynda begagnade funktionsplagg i Selli säljservices butik på Tradera. Ett miljömässigt hållbart sätt att göra dig redo för nästa äventyr.

 • Pop-up försäljning med Tretorn

  Pop-up försäljning med Tretorn

  Fynda gummistövlar till riktigt bra priser i Resellifys butik på Tradera

 • WESC Sample Sale

  WESC Sample Sale

  Nu hittar du vårens sample sale-kollektion från WESC i Simplets butik på Tradera

 • IKNW

  IKNW

  Utförsäljningen av Göteborgsbaserade IKNW hittar du i Resellifys butik på Tradera

 • Rädda Barnens insamling

  Rädda Barnens insamling

  Just nu pågår den värsta hungerkatastrofen på 70 år. Svår torka och konflikter har orsakat den värsta hungersnöden på flera decennier i östra Afrika. Hundratusentals barn lider av akut undernäring och måste få behandling för att överleva. Buda på våra auktioner till förmån för Rädda Barnens katastrofarbete. Du kan också stötta Rädda Barnen genom att swisha valfritt belopp till 90 102 57 eller sälja som privatperson/företag på Tradera till förmån för insamlingen.

 • Make a Change insamling mot nätmobbning

  Make a Change insamling mot nätmobbning

  Visste du att 10% av alla hatbrott begås på internet, eller att var tredje ung tjej idag har blivit utsatt för sexuella trakasserier på nätet? Buda på våra auktioner till förmån för Make a Change arbete mot nätmobbning. Du kan också stötta Make a Change genom att swisha valfritt belopp till 123 08 33 780 eller sälja som privatperson/företag på Tradera till förmån för insamlingen.

 • Levi's Sample Sale i samarbete med Tradera

  Levi's Sample Sale i samarbete med Tradera

  Fynda bland mängder av samples från Levi's till riktigt bra priser

 • Beyond Retro Pop-up

  Beyond Retro Pop-up

  Nu hittar du ett stort urval av Beyond Retro's kläder på Tradera under en begränsad period

 • Utvalt herrmode!

  Utvalt herrmode!

  Utvalt mode för herrar, fynda kläder, skor och accessoarer. Kända och populära varumärken till auktion eller fastpris - Happy Hunting!

 • Hyllor från String - Nya och Begagnade

  Hyllor från String - Nya och Begagnade

  En svensk designikon med historia tillbaka till 1949 som började med att vinna Bonniers bokhylletävling. Under 80 och 90-talet levde Stringhyllan ett någorlunda undanskymt liv för att återigen bli populär under 2000-talet. I dag är String mycket mer än bara enkla bokhyllor nu tillverkar de till och med höj och sänkbara skrivbord och hyllsystemen går att bygga ut i flertalet färger och storlekar, med eller utan lådor.

 • Handplockade begagnade märkeskläder

  Handplockade begagnade märkeskläder

  RomanticFashion handplockar begagnat mode från hela Europa. Här hittar du fina märkesplagg till låga priser!

 • Populära vinylskivor

  Populära vinylskivor

  Populära plattor inom: Rock, 50-tal, 60-tal, 70-tal, 80-tal, Jazz, Punk, Soul, Funk, Reggae, Pop, Svenskt, Progg, HipHop, Metal, Country, Synth, och mycket mycket mer!

 • Utvalda second hand-butiker

  Utvalda second hand-butiker

  Här hittar du schyssta second hand-kläder till bra priser. Förutom att det är ett kul sätt att bygga sin personliga stil är det även klimatsmart att handla begagnat!

 • Peak Performance till outletpriser

  Peak Performance till outletpriser

  Som en del av det Svenska modeundret har Peak Performance vuxit fram sedan starten 1986. Med sina rötter i utförsåkning har Peak nu växt till att erbjuda ett brett utbud av kläder inom "sports fashion" där klädernas funktion och utseende är lika viktiga. På Tradera kan du hitta ett stort utbud av vintage och nya kläder från Peak till priser som är bättre än på rea eller outlet butikerna. Självklart kan du även sälja dina gamla Peak Performance kläder här hos oss.

 • Polarn och Pyret på auktion och fast pris

  Polarn och Pyret på auktion och fast pris

  Här kan du fynda barnkläder i hög kvalitet från populära Polarn och Pyret. Välj mellan nytt och begagnat. Vi hoppas att du hittar något som kan passa ditt barn!