Rekommenderat

 • Nu släpps de bästa svenska domännamnen på auktion!

  Nu släpps de bästa svenska domännamnen på auktion!

  Den 1:a i varje månad, med start kl. 10.00 släpper vi några av Sveriges bästa domännamn. Så håll utkik på denna sida efter din favorit!

 • Varje minut räknas

  Varje minut räknas

  Varje minut dör 11 barn av orsaker som kan förhindras. Buda på våra auktioner till förmån för UNICEF så kan du vara med och rädda barns liv. Alla auktioner på denna sida är till förmån för UNICEF, du kan också välja att stödja UNICEF genom att swisha din gåva direkt till 902 00 17.*

 • Utvalt herrmode!

  Utvalt herrmode!

  Utvalt mode för herrar, fynda kläder, skor och accessoarer. Kända och populära varumärken till auktion eller fastpris - Happy Hunting!

 • Utvalt dammode!

  Utvalt dammode!

  Utvald mode för damer, fynda kläder, skor och accessoarer. Kända och populära varumärken till auktion eller fastpris. Happy Hunting!

 • Hyllor från String - Nya och Begagnade

  Hyllor från String - Nya och Begagnade

  En svensk designikon med historia tillbaka till 1949 som började med att vinna Bonniers bokhylletävling. Under 80 och 90-talet levde Stringhyllan ett någorlunda undanskymt liv för att återigen bli populär under 2000-talet. I dag är String mycket mer än bara enkla bokhyllor nu tillverkar de till och med höj och sänkbara skrivbord och hyllsystemen går att bygga ut i flertalet färger och storlekar, med eller utan lådor.

 • Handplockade begagnade märkeskläder

  Handplockade begagnade märkeskläder

  RomanticFashion handplockar begagnat mode från hela Europa. Här hittar du fina märkesplagg till låga priser!

 • Populära vinylskivor

  Populära vinylskivor

  Populära plattor inom: Rock, 50-tal, 60-tal, 70-tal, 80-tal, Jazz, Punk, Soul, Funk, Reggae, Pop, Svenskt, Progg, HipHop, Metal, Country, Synth, och mycket mycket mer!

 • Utvalda second hand-butiker

  Utvalda second hand-butiker

  Här hittar du schyssta second hand-kläder till bra priser. Förutom att det är ett kul sätt att bygga sin personliga stil är det även klimatsmart att handla begagnat!

 • Peak Performance till outletpriser

  Peak Performance till outletpriser

  Som en del av det Svenska modeundret har Peak Performance vuxit fram sedan starten 1986. Med sina rötter i utförsåkning har Peak nu växt till att erbjuda ett brett utbud av kläder inom "sports fashion" där klädernas funktion och utseende är lika viktiga. På Tradera kan du hitta ett stort utbud av vintage och nya kläder från Peak till priser som är bättre än på rea eller outlet butikerna. Självklart kan du även sälja dina gamla Peak Performance kläder här hos oss.

 • Polarn och Pyret på auktion och fast pris

  Polarn och Pyret på auktion och fast pris

  Här kan du fynda barnkläder i hög kvalitet från populära Polarn och Pyret. Välj mellan nytt och begagnat. Vi hoppas att du hittar något som kan passa ditt barn!