Rekommenderat

 • Fynda från pantbanker!

  Fynda från pantbanker!

  Visste du att många av Sveriges ledande pantbanker säljer sina produkter på Tradera? Här har vi valt ut några av guldkornen från deras sortiment. Välkommen att fynda bland exklusiva smycken, antika designföremål, klockor m.m. – både på auktion och till fast pris. Klicka på "Säljarens butik på Tradera" när du är inne och tittar på ett objekt. Då får du se alla objekt från respektive pantbank.

 • Humorgolfen 2017 - Auktionerna

  Humorgolfen 2017 - Auktionerna

  Humorgolfen är Sveriges roligaste välgörenhetsdag! Tillsammans med Sveriges humorelit, Viggo Foundation, Kungliga Drottningholms Golfklubb och våra partners arrangeras Humorgolfen för 7:e året i rad den 3 juli 2017!

 • Denim Re-Worked

  Denim Re-Worked

  G-STAR RAW i samarbete med ESC Agency drivit kampanjen “Denim Reworked” som ämnar att skapa medvetenhet om ett hållbart modeskapande. På Tillskärarakademin hölls det en workshop tillsammans med 7 stycken nuvarande och tidigare elever. De unga designerna fick i uppgift att återskapa nya kreationer utav G-Star jeans och diverse plagg från utgångna kollektioner, och ta till vara på dessa istället för att kassera dem. Slutresultatet ser ni här och all försäljning kommer att gå oavkortat till En Frisk Generation.

 • Överskottsauktion!

  Överskottsauktion!

  Jämtlands auktionsbyrå auktionerar ut en spännande blandning av objekt som kan komma väl till pass. Här hittar du Attefallshus, vagnar, bodar, kaminer och annat användbart. Skynda att fynda!

 • Levi's Sample Sale i samarbete med Tradera

  Levi's Sample Sale i samarbete med Tradera

  Fynda bland mängder av samples från Levi's till riktigt bra priser

 • Beyond Retro Pop-up

  Beyond Retro Pop-up

  Nu hittar du ett stort urval av Beyond Retro's kläder på Tradera under en begränsad period

 • Utvalt herrmode!

  Utvalt herrmode!

  Utvalt mode för herrar, fynda kläder, skor och accessoarer. Kända och populära varumärken till auktion eller fastpris - Happy Hunting!

 • Hyllor från String - Nya och Begagnade

  Hyllor från String - Nya och Begagnade

  En svensk designikon med historia tillbaka till 1949 som började med att vinna Bonniers bokhylletävling. Under 80 och 90-talet levde Stringhyllan ett någorlunda undanskymt liv för att återigen bli populär under 2000-talet. I dag är String mycket mer än bara enkla bokhyllor nu tillverkar de till och med höj och sänkbara skrivbord och hyllsystemen går att bygga ut i flertalet färger och storlekar, med eller utan lådor.

 • Handplockade begagnade märkeskläder

  Handplockade begagnade märkeskläder

  RomanticFashion handplockar begagnat mode från hela Europa. Här hittar du fina märkesplagg till låga priser!

 • Populära vinylskivor

  Populära vinylskivor

  Populära plattor inom: Rock, 50-tal, 60-tal, 70-tal, 80-tal, Jazz, Punk, Soul, Funk, Reggae, Pop, Svenskt, Progg, HipHop, Metal, Country, Synth, och mycket mycket mer!

 • Utvalda second hand-butiker

  Utvalda second hand-butiker

  Här hittar du schyssta second hand-kläder till bra priser. Förutom att det är ett kul sätt att bygga sin personliga stil är det även klimatsmart att handla begagnat!

 • Peak Performance till outletpriser

  Peak Performance till outletpriser

  Som en del av det Svenska modeundret har Peak Performance vuxit fram sedan starten 1986. Med sina rötter i utförsåkning har Peak nu växt till att erbjuda ett brett utbud av kläder inom "sports fashion" där klädernas funktion och utseende är lika viktiga. På Tradera kan du hitta ett stort utbud av vintage och nya kläder från Peak till priser som är bättre än på rea eller outlet butikerna. Självklart kan du även sälja dina gamla Peak Performance kläder här hos oss.

 • Polarn och Pyret på auktion och fast pris

  Polarn och Pyret på auktion och fast pris

  Här kan du fynda barnkläder i hög kvalitet från populära Polarn och Pyret. Välj mellan nytt och begagnat. Vi hoppas att du hittar något som kan passa ditt barn!