Beskrivning

Sommargarderob.
Pga viktförändring är det dags att sälja vidare mina trogna sommarkläder.
Läs skicket på kläderna nedan.
I paketet ingår:
Beige linneskjorta, ljusblå bomullsskjorta (osäker på material på skjortorna då dem nu är nedpackade), 2 par solglasögon, svart knälång kappa, oversize beige kavaj och 4 klänningar.

Allting är i använt skick men då jag vårdar allt jag äger är dem i finfin skick, vissa saker är aldrig använda med lapp kvar och således i nyskick. Kommer från djur- och rökfritt hem.
Storlekarna är mellan s-m MEN passar för en som har medium och large. Det är mellan medium och large jag haft som storlek.

Kläderna kommer från Nelly, en av mina favoritbutiker LC Waikiki, H&M osv.
Den blommiga klänningen på bild nummer 4 är inte så tantig som det ser ut, den är väldigt fin med en fin krage :) Klänningen på bild nr 2 är en glansig sidenliknande klänning som jag hör har bak och fram, framsidan är egentligen lite mer urringad, skärpet ingår ej.

Det enda jag har att anmärka på. på skicket är den beige kavajen + klänningen sist i bild behöver tvättas, kavajen har lite användningsfläckar och den svart klänningen har spår från butiken och eftersom lappen är kvar har jag inte testat tvätta den (se bild längst ner i hörnet på klänningen sist i bild, det ser ut så både på framsida och baksida, ganska grovt men bör gå bort i tvätten. Bandet som hänger på galgen ska hänga i midjan på klänningen.

Kolla in mina andra annonser med bla skönhet, inredning och kläder och meddela mig vid avslutat köp för samfrakt.

Villkor: Betalning ska ske inom 2 dagar från vunnen annons om vi inte kommit överens om annat. Paketet skickas inom 3 dagar EFTER att jag fått in betalningen. Obs på dagar! Då jag lägger ut väldigt många annonser samtidigt och alla slutar samtidigt kan jag inte springa till ombud med alla samtidigt och tar det därför i omgångar. Är det helg när du vinner auktionen kan det bli att jag skickar paketet efter helgen när det är vardag igen då det ändå bara ligger på terminalen under helgen Vänligen ha detta i åtanke när du väntar på ditt paket!

Objektnr 632574652

Visningar 858

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 20:10

Klädpaket nya Sommarkläder vårjacka Solglasögon Klänning Linneskjorta kjol

Slutpris

|

250 kr

Auktionen är avslutad

rana3 vann auktionen

jafr0702

Stockholm, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

137 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?