Beskrivning

2 st 12 mm.
Invändigt gängade.
Köpta på Barbarella.
Använd 1 gång men tvättad & spritade.

BESKRIVNING
Kanterna på dessa vackra tunnlar smälter diskret runt öronsnibben.
Denna snygga tunneln är invändig gängad. Bakstycket skruvas helt enkelt skruvas in i tunneln.

316L stål, eller kirurgiskt stål som det också kallas, Det innehåller ca 17 % krom, 12 % nickel och 2,2 % molybden, men det är så hårt bundet i metallen att mindre än 0.1 miljondels gram nickel släpps ut per cm2 och vecka. Det är så lite att 316L klarar EU:s direktiv för produkter som kommer i tät och långvarig kontakt med huden. Gränsvärdet är 0.5 milijondels gram/cm2/vecka. "Vanliga" nickelallergiker brukar klara stålet allelles utmärkt, men är man väldigt känslig eller orolig så kan du välja titan istället.

Bud är bindande. Buda inte om du inte tänker fullfölja affären. Betalning ska ske omgående dock senast inom 3 dagar efter avslutad auktion. Skickas spårbart med Schenker. Kan även postas med digitala frimärken men ansvarar ej för postens slarv.

Obs katt finns i hemmet.

Jag skickar paket 1-2 ggr i veckan. Oftast skickar jag samma dag som auktionerna är avslutade (om paketet är betalt av köpare) eftersom jag skriver i mina annonser att jag vill att betalning ska ske omgående. De som inte betalas samma dag skickas alltså vid nästa tur till ombudet & därav kan leveranstiden bli lite längre. Detta för att jag inte skall behöva åka till ombudet varje dag då det är en bit med bil.

Objektsnr 628999625

Visningar 71

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 10 apr 13:12

Mandala Tunnel - Stål Töjningar Tunnlar Pluggar Piercing

Utropspris

|0 Bud

179 kr

Auktionen avslutades utan bud

Belairen

Arvika, Sverige

5.0

Belairen

Verifierad

Toppsäljare

347 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?