Beskrivning

Jag säjer, (i olika auktioner och under olika ämnesområden), ett antal böcker om TRÄDGÅRD/BLOMMOR/ODLING/LANTBRUK/"BONDEHISTORIA"/ARKITEKTUR/KULTURLANDSKAP i fakta- och fotoböcker, (bl a dessa, bild 9 och 10).
Jag SAMFRAKTAR.

Här, (i denna auktion) - "ULLA HASSELMARKS FRÖBOK" av Ulla Hasselmark. Den omarbetade och uppdaterad utgåvan. Bok i stort format med illustrerade pärmar och ryggparti i mossgrön linneväv. Inlaga illustrerad i färg. Svårfunnen, sedan länge SLUTSÅLD. Oläst/NYSKICK, ett litet utvändig spår av hantering, (bild 8). Inbunden. 176 sidor.

.

Ulla Hasselmarks FRÖBOK har blivit en klassiker. Vill du dra upp grönsaker, sommarblommor, perenner, träd eller exotiska växter från frö är det här en sån där måste-bok som du bara behöver. Det är en entusiastisk guide genom en underbar värld av fröer och blommor. Läs och låt dig inspireras till egna försök. Det är enkelt och smittande roligt!

Världen är full av frön; de samlas i drivor på trottoarerna, du ser dem flyga i vinden, guppa på vattnet. Ulla Hasselmarks Fröbok rymmer mängder av praktiska råd och tips för den som vill så själv.

"Jag vet inte hur många tusentals krukor jag stått lutad över i väntan på att den första lilla gröna tippen ska sticka upp. Jag har ingen aning om hur många växter jag dragit upp från frö, bara att det är många. Men jag vet hur roligt det är. Därför har jag skrivit den här boken med avsikten att locka dig till frösåddens magiska värld. Jag vågar påstå att du inte kommer att ångra dig."

Så skrev Ulla Hasselmark i förordet då denna bok gavs ut första gången år 2000. Den blev en succé, och många har efterfrågat en ny upplaga. Den nya, reviderade och uppdaterade utgåvan av Fröbok är en entusiastisk guide genom en underbar värld av fröer och blommor. Låt dig inspireras till egna försök. Det är enkelt och smittande roligt. Snart fyller du din trädgård med fantastiska växter, alla från egen sådd. Här finns möjligheter till färgrikedom och mångfald. Alla de vanliga växterna - men också de exotiska - kan du så själv. Till och med träd och buskar, och många av våra rumsväxter!

Lite såjord, några plastpottor och frön är egentligen allt som behövs för att ta första steget. Här får du skötselråd för de sköra plantorna. I början behöver de omvårdnad som en baby, nästan. Att samla frön är så roligt att det snabbt blir en svårartad last, och boken hjälper dig att bli skicklig i konsten att väcka ett frö ur vilan.


Titta gärna på mina andra auktioner med konst, design och angränsande ämnesområden.

Betalning via TRADERABETALNING. Jag packar väl, ansvaret hos fraktbolaget när jag lämnat. Hos Schenker kan du följa försändelsen via internet.

SAMFRAKT vid köp av flera objekt. Förmånligt med Schenker vid köp av flera böcker.

FOREGIN BUYERS - Other shipping costs

Objektnr 633039455

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 22:11

Ulla Hasselmark: ULLA HASSELMARKS FRÖBOK. Omarbetad och uppdaterad utgåva. OLÄST

Såld för

289 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

zmxn

Ydre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 983 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?