Beskrivning

Jag säjer, (i olika auktioner och under olika ämnesområden), ett antal böcker om TRÄDGÅRD/BLOMMOR/ODLING/LANTBRUK/"BONDEHISTORIA"/ARKITEKTUR/KULTURLANDSKAP i fakta- och fotoböcker, (bl a dessa, bild 9 och 10).
Jag SAMFRAKTAR.

Här, (i denna auktion) - "TRÄDGÅRDENS NATUR" av Lotte Möller. Sedan länge SLUTSÅLD. Oläst/nära NYSKICK, spår av prislapp på baksidan. Inbunden. 206 sidor.


I Trädgårdens natur ger Lotte Möller sin personliga tolkning av vad en trädgård är och ska användas till. Hon skriver engagerande och underhållande om sådant som andra trädgårdsböcker sällan tar upp: varför trädgårdar nästan aldrig är roliga, varför vi svenskar inte tycker om höga häckar eller varifrån idén med den gräsliga gräsmattan kommer. För henne är trädgården en filosofisk angelägenhet och ingen olustig börda. I hennes trädgård finns det utrymme för barn, fjärilar, grodor, igelkottar, bin och andra småkryp. Boken kan med stor behållning läsas även av dem som aldrig kan tänka sig att sätta en spade i jorden. Den handlar också om trädgårdskonstens historia och vi får lära känna stora trädgårdsprofeter som den engelska Gertrude Jekyll och den svenska Emma Lundberg.



.

Titta gärna på mina andra auktioner med konst, design och angränsande ämnesområden.

Betalning via TRADERABETALNING. Jag packar väl, ansvaret hos fraktbolaget när jag lämnat. Hos Schenker kan du följa försändelsen via internet.

SAMFRAKT vid köp av flera objekt. Förmånligt med Schenker vid köp av flera böcker.

FOREGIN BUYERS - Other shipping costs

Objektnr 632010347

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 20:51

Lotte Möller: TRÄDGÅRDENS NATUR. Oläst. SLUTSÅLD

Utropspris

|0 Bud

49 kr

Auktionen avslutades utan bud

zmxn

Ydre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 981 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?