Beskrivning

SNICKRA TILL TOMT OCH TRÄDGÅRD Hans Mårtensson + IDÉER OCH LÖSNINGAR FÖR TRÄDGÅRDEN Börje Eriksson

SNICKRA TILL TOMT OCH TRÄDGÅRD - Hans Mårtensson - ICA förlag 1998 - Kartonnage i mycket gott skick.

Tomten runt din villa eller ditt fritidshus är som ett rum. Ett stort uterum där du kan skapa en miljö som passar familjens behov och intressen. Men en tomt eller trädgård behöver inte vara stor för att vara praktisk och välplanerad. Helheten - hus, tomt, inramning - är viktig. Och varje hus och tomt har sina förutsättningar. Den här boken visar många exempel på fina lösningar och ger inspiration och tips som kan hjälpa dig på vägen. Här finns utförliga och rikt illustrerade arbetsbeskrivningar på allt från blomlådor till garage. De avslutande kapitlen Bygglovsbestämmelser, Trä, Verktyg och maskiner, Spik, skruv och beslag, Målning utomhus samt Betongarbeten gör boken komplett. Färgillustrationer.

IDÉER OCH LÖSNINGAR FÖR TRÄDGÅRDEN - Börje Eriksson - ICA förlag 2003 - Kartonnage i gott skick, mindre bruksspår.

I trädgården vill vi möta skönhet och harmoni. Där ska man varva ner, hämta nya krafter och få utlopp för vår skaparlust. Skapandet av en trädgård är ett livsverk. Den stora konsten är att veta hur det arbetet går till, hur man anlägger en trädgård med god kvalitet, helhet och funktion.

I boken Idéer och lösningar för trädgården leds läsaren genom hela processen av trädgårdens tillkomst. Boken beskriver hur man planerar sin tomt med entré och uteplatsens plattytor och gångvägar. Här får man tips om hur planterings- och gräsytor görs. Här visas också hur byggandet av staket, plank, murar och trappor går till. Dessutom får man tips och råd om materialval och anläggningsteknik både för enkla och mer komplicerade arbeten. 131 färgfoton, 14 färgteckningar.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 530225992

Visningar 789

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

SNICKRA TILL TOMT OCH TRÄDGÅRD + IDÉER OCH LÖSNINGAR FÖR TRÄDGÅRDEN

Pris

250 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 233 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?