Beskrivning

SOMMARBLOMMOR: ge trädgården ny skepnad varje år + PERENNER I DIN TRÄDGÅRD TILL NYTTA OCH FÄGRING

av Lena Månsson och Bertil K Bertilson

ICA förlag 2006 och 1998.

2 kartonnage i gott skick, mindre bruksspår.

Sommarblommor är blommorna som snabbt kan rädda en rabatt genom att låta en ny färg ge nytt liv åt arrangemanget. Odlade i krukor gör de terrasser och altaner, entréer och balkonger vackra och trivsamma. Genom att odla dem tillsammans med grönsaker sätter de extra sprätt på köksträdgården. De kan dessutom fungera som tillfälliga häckar och ge tomten runt en nybyggd villa färg och grönska redan den första sommaren.

Perenner är nästan som att måla. Det behövs olika färger och nyanser och varierande former på blad. Tips- och inspirationskapitel hjälper dig på traven till stordåd i trädgården. Här beskrivs i ord och bild olika sätt att använda perenner.
För att underlätta planeringen oavsett om det gäller färger, blomningstid eller växtens krav finns för varje växt foto samt olika fakta försedda med rubriker så att du lätt ska kunna finna just den information du söker. Utifrån en lathund i form av en tabell över de olika växternas krav och egenskaper kan du ganska snabbt grovplanera ditt växtval. Rikt Färgfotoillustrerad.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 633639636

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

SOMMARBLOMMOR + PERENNER Lena Månsson Bertil K Bertilson

Pris

270 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 233 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?